Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τουρκία – Πραξικόπημα: “Έρχονται” οι διαρροές των wikileaks! Προειδοποιήσεις για λογοκρισία!

Φωτό twitter / @wikileaks
Φωτό twitter / @wikileaks

Η προαναγγελία των wikileaks για την διαρροή περισσότερων από 100 χιλιάδων εγγράφων σχετικά με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Και πλέον φαίνεται πως η ώρα πλησιάζει.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, τα wikileaks έχουν ήδη “προειδοποιήσει” πως θα δώσουν στην δημοσιότητα περισσότερα από 100 χιλιάδες έγγραφα που θα φέρουν στο “φως” το πολιτικό παρασκήνιο στην Τουρκία, που οδήγησε στην απόπειρα πραξικοπήματος αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Ο λογαριασμός των wikileaks στο Twitter έχει “καρφιτσωμένο” εδώ και περισσότερες από 10 ώρες την προαναγγελία για τις αποκαλύψεις, ωστόσο φαίνεται πως άμεσα θα γίνει και η διαρροή.

Κι αυτό διότι εδώ και μερικά λεπτά έχουν αναρτηθεί τρία νέα tweets που μοιάζουν να προετοιμάζουν το έδαφος σχετικά με την λογοκρισία που θα ακολουθήσει.

Τα tweets αναφέρουν:

Ο τουρκικός λαός πιθανότατα θα υποστεί λογοκρισία για να εμποδιστεί από το να διαβάσει την διαρροή των 100+ εγγράφων σε σχέση με το πολιτικό σκηνικό που οδήγησαν στο πραξικόπημα. Ζητούμε από τον τουρκικό λαό να είναι έτοιμος με συστήματα παράκαμψης της λογοκρισίας όπως το TorBrowser και το uTorrent. Και ζητούμε από οποιονδήποτε άλλο να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον τουρκικό λαό να παρακάμψει τη λογοκρισία και να προωθήσει τα έγγραφά μας για να ξεπεράσουν τη λογοκρισία“.

Δείτε τα tweets

 

 

 

Τα μηνύματα αυτά δείχνουν πως είναι όλα έτοιμα για την διαρροή των εγγράφων…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε