Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραγικά παιχνίδια της μοίρας! Σκότωσε την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του σε τροχαίο

Τραγικά παιχνίδια της μοίρας! Σκότωσε την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του σε τροχαίο

Ήταν στις 14 Μαρτίου που η Chloe Culver μάθαινε πως η αδερφή της έχει 18 μήνες ζωής. Λίγες ώρες αργότερα, ο αρραβωνιαστικός της θα προκαλούσε το τροχαίο που σκότωσε την αδερφή της Leanna.

Ο 27χρονος Anthony Grimmond καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή για το τροχαίο που σκότωσε τη Leanna Culver.

Μάθαινε ακόμα να οδηγεί τη μέρα που σκότωσε την αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του. Ήταν μαζί με την 20χρονη Leanna στο αυτοκίνητο όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροβή και τράκαραν σε κολόνα ρεύματος.

Η απόφαση της δικαιοσύνης

Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και τέσσερις μήνες φυλακή αφού ομολόγησε ότι προκάλεσε τον θάνατό της από απρόσεκτη οδήγηση. Οδηγούσε χωρίς άδεια και ήταν ανασφάλιστος.

Του απαγορεύτηκε να οδηγεί για τα επόμενα 5,5 χρόνια και θα πρέπει να περάσει εξειδικευμένο τεστ για να μπορέσει να επιστρέψει στους δρόμους.

“Αυτή είναι μια πολύ θλιβερή και σοβαρή υπόθεση. Λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο, η Leanna είχε διαγνωστεί με μια σοβαρή ασθένεια στην καρδιά. Της έδιναν 18 μήνες ζωής”.

Ο Grimmond είπε στο δικαστήριο ότι έκανε μανούβρα για να αποφύγει ένα ζώο αργά τη νύχτα. Μέσα στον πανικό του πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και κατέληξε στην κολόνα ρεύματος.

“Ήταν η αδερφή της αρραβωνιαστικιάς μου στο αυτοκίνητο. Ξέρετε ότι της είχαν δώσει μόλις 18 μήνες ζωής την προηγούμενη μέρα; Τη σκότωσα”.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και τη μέρα πριν το μοιραίο τροχαίο είχε πάρει υπερβολική δόση αντικαταθλιπτικών για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Είχε αγοράσει το αυτοκίνητό του δύο εβδομάδες πριν από το φονικό τροχαίο. “Δεν ήταν αρκετά έμπειρος για να οδηγήσει και να αντιμετωπίσει τους κινδύνους. Δεν είχε τα απαιτούμενα προσόντα και επέλεξε να βγει και να οδηγήσει”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις