Κόσμος

Τραγωδία – Αφγανιστάν: Φονικές πλημμύρες – Παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς!

Τραγωδία στο ανατολικό Αφγανιστάν από πλημμύρες. Εκατοντάδες σπίτια σκεπάστηκαν από τα ορμητικά νερά. Περίπου 20 νεκροί, μέχρι στιγμής, ανάμεσά τους και παιδιά!

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στις ανατολικές επαρχίες του Αφγανιστάν, που σαρώνονται από τη σφοδρή κακοκαιρία και τις εντονότατες βροχοπτώσεις που προκάλεσε.

Τα ορμητικά νερά κάλυψαν χιλιάδες στρέμματα γης, παρασύροντας δεκάδες αυτοκίνητα στο πέρασμά τους, ενώ πάνω από 2.000 σπίτια βρέθηκαν κάτω από το νερό, με συνέπεια να κινδυνεύσουν χιλιάδες άνθρωποι.

Εκτός από τους 20 και πλέον νεκρούς, τουλάχιστον άλλα δέκα άτομα, μεταξύ τους και παιδιά, αγνοούνται, ενώ πάνω από 500 άτομα της νομαδικής φυλής, Kochi διασώθηκαν την τελευταία στιγμή!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Έλον Μασκ, το «Κόμμα της Αμερικής» και η αναφορά στον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
Ο τρόπος για να σπάσει ο ενιαίο κομματικός μηχανισμός είναι μία παραλλαγή της στρατηγικής του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα: «Εξαιρετικά συγκεντρωμένη ισχύς σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο πεδίο της μάχης» λέει ο Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ