Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τραγωδία! “Ήμουν σαν δαιμονισμένος” – Τους έπιασε στο κρεβάτι και τον έσφαξε

Τραγωδία! “Ήμουν σαν δαιμονισμένος” – Τους έπιασε στο κρεβάτι και τον έσφαξε

Η επαλήθευση των υποψιών του πως τον απατούσε η μακροχρόνια σύντροφός του οδήγησαν τον Roy Tabalbag στη φρικτή δολοφονία του εραστή της.

Αφού αισθανόταν πως κάτι δεν πήγαινε καλά τους τελευταίους μήνες, ο 30χρονος εγκατέστησε κρυφά λογισμικό στον υπολογιστή που μοιραζόταν με την Gee Cy Rebucas που του επέτρεψε να ελέγξει τα διαγραμμένα μηνύματα.

Ανακάλυψε πως είχε στείλει email στους καθηγητές της πως δεν θα πάει στα σεμινάρια μαγειρικής. Όταν ο Roy τη ρώτησε στις 11 Νοεμβρίου 2013 που ήταν, του είπε πως ήταν στο μάθημα.

Ήξερε όμως ότι του έλεγε ψέμματα από εφαρμογή που έδειχνε τη θέση του κινητού της. Έφυγε από τη δουλειά και επέστρεψε σπίτι όπου βρήκε την Gee να κάνει έρωτα με τον 30χρονο Amin Sthapit.

Οργισμένος άρπαξε ένα μαχαίρι και έσφαξε τον εραστή της. Μιλώντας στις αρχές, σημείωσε πως ήταν σαν να τον είχε κυριεύσει ο δαίμονας.

Η σύντροφός του κατέθεσε στη διάρκεια της δίκης πως τον μαχαίρωσε αρχικά στην τουαλέτα και στη συνέχεια μπροστά της στην άκρη του κρεβατιού.

“Ο Amin κατάφερε να βγει από το μπάνιο και πήγε προς το κρεβάτι. Προσπαθούσα απλώς να τον σταματήσω λέγοντάς του ότι δεν πρέπει να το κάνει. Ο Roy τον μαχαίρωσε στην πλάτη μερικές φορές. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα”.

Φώναζε πως είναι δικό μου λάθος και προσπαθούσε να τον σταματήσει. Ενώ μαχαίρωνε επανειλημμένα τον Amin φώναζε “γιατί;” και στη συνέχεια της είπε “κοίτα τι συμβαίνει”.

Οι νοσηλευτές προσπάθησαν να σώσουν τον Amin που τελικά πέθανε στο σημείο του άγριου φονικού. Η σύντροφός του υποστήριξε ότι μπορεί να την είχε εξαπατήσει αλλά δεν άξιζε να πεθάνει.

Ο Roy καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλακή και θα μπορεί να διεκδικήσει υπό όρους αποφυλάκιση τον Νοέμβριο του 2025.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε