Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία! Πέθανε για την καλύτερη selfie

Τραγωδία! Πέθανε για την καλύτερη selfie

Οι συμβουλές από τους φίλους του να μετακινηθεί για μια καλύτερη selfie έστειλαν στον θάνατο τον Ramjan Usman Kagji.

Ο 35χρονος είχε σκαρφαλώσει στον καταρράκτη Gokak στην Ινδία. Ενώ προσπαθούσε να πάρει θέση για μια selfie έπεσε στο κενό από τα 51 μέτρα.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η πτώση του από τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην περιοχή Belagavi. Φαίνεται να προσπαθεί να πάρει καλύτερη θέση όταν ξαφνικά γλιστρά και πέφτει στο κενό.

Ο Kagji και οι φίλοι του είχαν φτάσει στο δημοφιλές σημείο μεθυσμένοι το απόγευμα του Σαββάτου και έκαναν κόλπα κοντά στο κενό. Τους προειδοποίησαν για τους κινδύνους.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο Kagji είχε αρχίσει την αναρρίχηση για μια φωτογραφία για τα social media.

“Έκανε ακροβατικά με τους φίλους του και συνέχιζαν να τραβάνε βίντεο τις παράτολμες ενέργειές του. Μπορούσα να καταλάβω από τις κινήσεις τους ότι του ζητούσαν να αλλάξει στάση για να έχουν καλύτερη λήψη.

Όταν πλησιάσαμε ακούσαμε τους φίλους του να λένε ότι δεν θα είχε πεθάνει αν δεν τον παρότρυναν να αλλάξει στάση για καλύτερη λήψη”.

Πέθανε για την καλύτερη selfie

Στο σύντομο βίντεο φαίνεται ο Kagji να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο κενό, με τους τουρίστες να ακούγονται να ουρλιάζουν στο βάθος.

Οι αρχές δεν έχουν βρει ακόμα το πτώμα του. “Το περιστατικό έγινε το Σάββατο και από τότε ψάχνουμε τη σορό του. Το νερό είναι πολύ βαθύ και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε καταφέρει να τον βρούμε.

Το αν το θύμα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή όχι θα επιβεβαιωθεί μόνο αφού βρεθεί το πτώμα του. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα από τώρα” τόνισε αξιωματικός.

Τα τελευταία πέντε χρόνια 19 άνθρωποι έχουν πεθάνει από δυστύχημα ή αυτοκτονία στον καταρράκτη Gokak στην Ινδία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις