Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τραγωδία στη Βραζιλία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς! Νεκρό ένα βρέφος [pics, vids]

Βραζιλία Κόπα Καμπάνα αυτοκίνητο

Τρόμος στη Βραζιλία όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη φημισμένη παραλία της Κόπα Καμπάνα. Ένα βρέφος σκοτώθηκε και 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν είναι τρομακτικές. Οδυρμός και φόβος σε όσους βρίσκονταν στο σημείο. Το αυτοκίνητο σταμάτησε στην παραλία της Κόπα Καμπάνα, στην πιο φημισμένη παραλία στη Βραζιλία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ

Πολύς κόσμος ήταν μαζεμένος σε πολυσύχναστο δρόμο κοντά στην Κόπα Καμπάνα. Το τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 20:45 τοπική ώρα στη λεωφόρο Φιγκουερέδο ντε Μαγκαλιάες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

https://youtu.be/U4uhu6svQhw

Το μαύρο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στους πεζούς την ώρα που εκείνοι περπατούσαν αμέριμνοι. Ένα βρέφος οκτώ μηνών (9 κατά άλλες πηγές) σκοτώθηκε και άλλοι 17 άνθρωποι (σύμφωνα με νεότερο απολογισμό) τραυματίστηκαν. Ανάμεσά τους και η μητέρα του παιδιού.

Βραζιλία Κόπα Καμπάνα αυτοκίνητο

Μια γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Δυο παιδιά είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένα. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι κι ένα αγοράκι δυο ετών.

https://youtu.be/p5baZRYHYXA

Ο οδηγός έπαθε κρίση

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του οδηγού του αυτοκινήτου που προκάλεσε τον πανικό στην Κόπα Καμπάνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 41χρονος Αντόνιο ντε Αλμέιδα Ανακίμ υπέστη επιληπτική κρίση και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν χάπια για τις επιληπτικές κρίσεις. Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ. Η αστυνομία απέκλεισε εξ αρχής το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

https://youtu.be/2unYQyQHsSI

Πολίτες που ήταν παρόντες στο περιστατικό και είδαν το αυτοκίνητο να πέφτει πάνω στον κόσμο, επιτέθηκαν στον οδηγό. Άρχισαν να τον ξυλοκοπούν μέχρι που τους σταμάτησε η αστυνομία σύμφωνα με το Globo1.

Πηγή: Daily Mail
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις