Κόσμος

Τραγωδία στην Ινδία: Μια selfie έστειλε στον θάνατο τέσσερα άτομα

Δεν έχει προηγούμενο η τραγωδία που διαδραματίστηκε στην Ινδία... Τέσσερα μέλη μιας οικογένειας έχασαν τη ζωή την ώρα που έβγαζαν μια selfie.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια νιόπαντρη γυναίκα και τρία μέλη της οικογένειάς της σκοτώθηκαν την ώρα που τράβαγαν μια selfie πάνω σε ένα φράγμα στην Ινδία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, σε μια χώρα που μετρά τον μεγαλύτερο αριθμό «μοιραίων» σέλφι.

Η παρέα των έξι ανθρώπων έβγαζε φωτογραφίες την Κυριακή (06.10.2019) στο φράγμα Παμπαρού, στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού (νότια), ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

«Κρατιόντουσαν από το χέρι και πόζαραν στον φακό βγάζοντας selfie, όταν γλίστρησαν και έπεσαν» εξήγησε ο αξιωματικός, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

«Ο σύζυγος, ο οποίος τραβούσε τις φωτογραφίες, δεν έπεσε» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ο άνδρας πήδηξε στο νερό και κατάφερε να σώσει μία από τις γυναίκες, όμως η υπόλοιπη οικογένεια πνίγηκε, μετέδωσε το πρακτορείο Press Trust of India. Ένα από τα θύματα ήταν ένας μαθητής ηλικίας 14 ετών.

Σύμφωνα με μια έρευνα, που διεξήγαγαν τον περασμένο χρόνο οι ερευνητές του All Indian Institute of Medical Sciences, 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο, την ώρα που έβγαζαν selfie το διάστημα 2011-2017.

Η Ινδία πληρώνει το βαρύτερο τίμημα στις φονικές selfie, την οποία ακολουθούν η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το Πακιστάν.

Η επιδημία έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που οι αρχές στην Ινδία όρισαν «ζώνες όπου απαγορεύονται οι selfie» σε περιοχές, οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Υπέρ της νέας προεδρικής υποψηφιότητας του Ερντογάν τάσσεται το κόμμα του - Εκλογές στις 14 Μαΐου του 2028
«Μία από τις σημαντικές συναινέσεις του έθνους μας είναι ο πρόεδρός μας να συνεχίσει την πορεία του ως πρόεδρος και να οδηγήσει την Τουρκία σε μια ισχυρότερη ηγεσία», είπε ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Αμπντουλχαμίτ Γκιουλ
Ταγιπ ερντογαν
Με τρεις έδρες διαφορά οι σοσιαλδημοκράτες κέρδισαν τις εκλογές στη Σουηδία - Παραιτείται ο πρωθυπουργός Ουλφ Κρίστερσον
Το εκλογικό αποτέλεσμα ανοίγει τον δρόμο για κυβερνητική αλλαγή, με την Μαγκνταλένα Άντερσον να αναμένεται να επιστρέψει στην πρωθυπουργία έπειτα από τέσσερα χρόνια στην αντιπολίτευση
Η Μαγκνταλένα Άντερσον και ο Ουλφ Κρίστερσον