Κόσμος

Τραγωδία στο Καζακστάν: 4 νεκροί μετά από συντριβή αεροσκάφους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια του μεταγωγικού, στρατιωτικού αεροσκάφους An-26 το οποίο συνετρίβη σήμερα στο Αλμάτι του Καζακστάν, σύμφωνα με τις υγειονομικές υπηρεσίες της πόλης αυτής.

Το αεροπλάνο ανήκε στη συνοριοφυλακή του Καζακστάν, η οποία υπάγεται στην Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας της χώρας. Σ’ αυτό επέβαιναν συνολικά 6 άτομα και το υπουργείο Αντιμετώπισης Επειγόντων Περιστατικών ανέφερε ότι οι τέσσερις από τους επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της συντριβής δείχνουν το αεροπλάνο αναποδογυρισμένο, να έχει πάρει φωτιά και πυκνός καπνός, που ήταν ορατός από έναν κοντινό αυτοκινητόδρομο, να υψώνεται στον ουρανό.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

 

https://youtu.be/3sIW0jiUZNo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 8
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας