Κόσμος

Τραμπ: Διόρισε διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ στο κέντρο “Τζον Κένεντι”! video

Έναν βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό τοποθέτησε στο διοικητικό συμβούλιο του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λόγος για τον Γιον Βόιτ που επελέγη από τον Τραμπ και πλέον μπορεί να προσθέσει ακόμη μία αναγνώριση στη μακρά λίστα με τις τιμητικές διακρίσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ο Βόιτ είναι μεταξύ των 10 διορισμένων μελών στο διοικητικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Μάικ Χάκαμπι. Η θητεία τους είναι εξαετής και λήγει την 1η Σεπτεμβρίου 2024.

Jon Voight
Jon Voight

Τραμπ: Ποιά είναι η επιλογή του

Ο Γιον Βόιτ 80 ετών, είναι ο πατέρας της ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί και είναι γνωστός για τους ρόλους του σε επιτυχημένες ταινίες όπως το “Midnight Cowboy” και τo “Coming Home” (για το οποίο κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου το 1979) και την εμφάνισή του στην τηλεοπτική σειρά “Ray Donovan”.

Τα τελευταία χρόνια, οι απόλυτες πολιτικές απόψεις του Βόιτ τείνουν να επισκιάσουν το έργο του στην υποκριτική τέχνη. Δεν έχει κρύψει την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το THR και ήταν ένας από τους προσκεκλημένους ομιλητές στο γκαλά που διοργανώθηκε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο θέρετρο Mar-a-Lago στη Φλόριντα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο Γιον Βόιτ κοινοποίησε ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο υπερασπίστηκε τον Ντόναλντ Τραμπ εναντίον εκείνων που προσπαθούν να τον “πληγώσουν”.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενος όλη την ώρα. Αλλά υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν. Ειδικότερα, αυτό που με ενοχλεί είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να “πληγώσουν” τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής” έγραψε ο ηθοποιός.

“Κάνει τόσο καλή δουλειά κάθε μέρα. Κάνει πραγματικά εκπληκτικά πράγματα και στις ειδήσεις δεν παρουσιάζονται και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να “μαγειρέψουν” συκοφαντίες και ψέματα για να τον καταστρέψουν” σημείωσε.

Το Κέντρο Κένεντι, το οποίο ιδρύθηκε το 1971, είναι το Εθνικό Πολιτιστικό Κέντρο των ΗΠΑ και βρίσκεται στην Ουάσινγκτον.

Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, όπως ο υπουργός Υγείας και Ανθρωπιστικών Πόρων, Άλεξ Αζάρ, η βιβλιοθηκονόμος του Κογκρέσου Κάρλα Χάιντεν κ.ά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τόμας Μαρκλ: Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του πατέρα της Μέγκαν – Οι καταγγελίες του γιου του και τα ευρήματα φρίκης στις αποθήκες σε Μεξικό και Φιλιππίνες
Γυμνές φωτογραφίες, υλικό κακοποίησης παιδιών, VHS και Dark Web στη σκιά της θυελλώδους σχέσης με τη Μέγκαν Μαρκλ - Σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 82χρονος
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της Τόμας
Ο Στίβεν Μίλερ, αρχιτέκτονας της αντιμεταναστευτικής πολιτικής του Τραμπ νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
Ο Μίλερ, μεγαλωμένος στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες, υπεραμύνθηκε τότε σθεναρά της απόφασης του προέδρου Τραμπ απέναντι σε όσους τον κατηγορούσαν για αυταρχισμό
Ο Στίβεν Μίλερ
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ