Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τραμπ: Έξαλλος απειλεί τον ISIS!

Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί ανοιχτά τον ISIS πως θα “πληρώσει βαρύ τίμημα για κάθε επίθεση εναντίον της Αμερικής”. Τι έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει ξανά… Twitter και το εκμεταλλεύεται δεόντως. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο ISIS.

Υπενθυμίζεται πως χθες, για 11 ολόκληρα λεπτά, ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter… εξαφανίστηκε! Ένας υπάλληλος (σ.σ. που μάλιστα διένυε την τελευταία του μέρα στη δουλειά!) απενεργοποίησε κατά λάθος τον λογαριασμό του Πλανητάρχη.

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως διερευνά το περιστατικό…

Σημασία, πάντως, έχει πως ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter επανήλθε. Και ο αμερικανός πρόεδρος δεν έχασε ευκαιρία να τον εκμεταλλευτεί.

Απειλές Τραμπ στον ISIS!

ISIS

Ο Τραμπ έχει κάνει μια σειρά αναρτήσεων για τον Μπέρνι Σάντερς και την Χίλαρι Κλίντον. Ωστόσο αυτή που ξεχωρίζει αφορά στον ISIS. Την τζιχαντιστική οργάνωση που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο παγκοσμίως…

Ο αμερικανός πρόεδρος, λοιπόν, δεσμεύθηκε σήμερα πως ο ISIS θα πληρώσει «βαρύ τίμημα» για κάθε επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλα αυτά μετά την ανάληψη από τους τζιχαντιστές της ευθύνης για την επίθεση στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη. Μια επίθεση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο οκτώ ανθρώπων.

Ο αμερικανικός στρατός «έπληξε ‘πολύ πιο σκληρά’ το ΙΚ τις τελευταίες δύο ημέρες», ανέφερε στο τουίτ του ο πρόεδρος.

«Το ISIS λέει πως το Εκφυλισμένο Κτήνος που σκότωσε και τραυμάτισε σοβαρά τους θαυμάσιους ανθρώπους στο Ουέστ Σάιντ [του Μανχάταν] ήταν ‘στρατιώτης’ του. Εξαιτίας αυτού, ο Στρατός έπληξε το ISIS ‘πιο σκληρά’ τις τελευταίες δύο ημέρες. Θα πληρώσει βαρύ τίμημα για κάθε επίθεση εναντίον μας!» έγραψε ο Τραμπ στο τουίτερ.

Δείτε τις αναρτήσεις του αμερικανού προέδρου

Φωτογραφίες αρχείου: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις