Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραμπ: Καλός ο Σάντερς, αλλά νικητής θα είναι ένας…

Ντόναλντ Τραμπ

Καλή τύχη στον Μπέρνι Σάντερς που ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία ευχήθηκε ο Νόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε σήμερα “καλή τύχη” στον Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος ανακοίνωσε νωρίτερα ότι θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2020, ωστόσο ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εκτίμησε ότι ο γερουσιαστής είχε την ευκαιρία του και την έχασε.

Εύχομαι καλή τύχη στον Μπέρνι, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί”, είπε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, στο Οβάλ Γραφείο.

“Προσωπικά, νομίζω ότι έχασε την ευκαιρία του, αλλά μου αρέσει ο Μπέρνι”, πρόσθεσε ο Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι έχουν κοινές απόψεις σε ορισμένα θέματα, όπως στις εμπορικές συναλλαγές. Ο γερουσιαστής από το Βερμόντ, που αυτοχαρακτηρίζεται “σοσιαλιστής”, είχε χάσει στις προκριματικές του 2016 από τη Χίλαρι Κλίντον και ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν έχασε την ευκαιρία να “ρίξει φαρμάκι” στην ορκισμένη αντίπαλό του.

Η Κλίντον δεν του φέρθηκε με σεβασμό. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη στον Μπέρνι Σάντερς πριν από τέσσερα χρόνια ήταν θλιβερό”, συνέχισε ο Τραμπ.

“Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι, ο νικητής θα είναι ένας“, πρόσθεσε, για να καταλήξει με το γνωστό του χιούμορ: “Ελπίζω ότι ξέρετε ποιος θα είναι αυτός“.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις