Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τραμπ: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση – “Η γλώσσα του στον λαιμό μου…” (video)

Τραμπ
YouTube

Νέοι μπελάδες γα τον Ντόναλντ Τραμπ, σχεδόν 40 ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Τώρα, πρώην μοντέλο καταγγέλλει τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση στο US Open τένις το 1997.

Όπως λέει η Έμι Ντόρις, ο Ντόναλντ Τραμπ “έβαλε τη γλώσσα του κάτω από το λαιμό μου” και “τα χέρια του με ακινητοποίησαν…” στις κερκίδες πριν από 23 χρόνια. Η Ντόρις, πρώην μοντέλο, ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ ήταν “πολύ τρομερός” και την κράτησε σε λαβή σαν “πλοκάμι”. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αρνείται κάθε ακατάλληλη συμπεριφορά στη διάρκεια του US Open τένις το 1997.

Η Έμι Ντόρις, 48 ​​ετών, που ζει στη Φλόριντα, είπε ότι ένιωθε “άρρωστη” και “βιασμένη” μετά την υποτιθέμενη επίθεση στη θέση VIP του Τραμπ στο συγκεκριμένο τουρνουά τένις στη Νέα Υόρκη, στις 5 Σεπτεμβρίου 1997.

Τραμπ: Απορρίπτω τους ισχυρισμούς

Σε συνέντευξή της στην “The Guardian”, η Ντόρις ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ έβαλε τη γλώσσα του κάτω από το λαιμό της και την ακινητοποίησε με λαβή σαν “πλοκάμι”, από την οποία δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, η Έμι Ντόρις και ο τότε φίλος της, Τζέισον Μπιν, στο US Open της Νέας Υόρκης το 1997, όταν το τότε μοντέλο ισχυρίζεται ότι ο μεγιστάνας του “real estate”, την κακοποίησε σεξουαλικά!

“Απλώς έβαλε τη γλώσσα του κάτω από το λαιμό μου και αντέδρασα”, είπε η Ντόρις. “Και τότε ήταν που η λαβή του έγινε πιο σφιχτή και τα χέρια του ήταν πολύ τραχιά και σε όλο το σώμα μου, το στήθος μου, την πλάτη μου, τα πάντα”.

“Αλλά αντέδρασα, όπως μπορούσα, με τα δόντια μου. Και νομίζω ότι δάγκωσα τη γλώσσα του…”!

Οι δικηγόροι του Τραμπ αρνήθηκαν “με τον ισχυρότερο δυνατό τρόπο” ότι ο Πρόεδρος παρενόχλησε, κακοποίησε ή συμπεριφέρθηκε άσχημα απέναντι στην Ντόρις.

Οι δικηγόροι του αρχηγού του Λευκού Οίκου είπαν στον “Guardian” ότι αν αλήθευαν οι ισχυρισμοί, θα υπήρχαν πολλοί μάρτυρες για κάθε σεξουαλικό του παράπτωμα.

Συμπληρώνουν, επίσης, ότι ο τότε φίλος της Ντόρις, ο Τζέισον Μπιν, είπε ότι δεν θυμάται την κοπέλα να διαμαρτύρεται εκείνη τη στιγμή.

Η Ντόρις, που ζούσε εκείνη την εποχή στην Μπόκα Ρατόν και πήγαινε συχνά στο Μαϊάμι για μόντελινγκ και υποκριτική, λέει ότι την σύστησε στον Τραμπ ο Μπιν, ο οποίος γνώριζε τον μεγιστάνα του “real estate” και αργότερα τον περιέγραψε ως τον “καλύτερο φίλο” του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νέα Υόρκη, ισχυρίζεται, ο Τραμπ προσπάθησε να δώσει την εντύπωση ότι ήταν ζευγάρι.

Ο Τραμπ απαθανατίστηκε να παρακολουθεί το US Open το 1997 με την πρώην σύζυγό του Ιβάνα, καθώς και την Έμι Ντόρις, τον Μπιν και άλλους καλεσμένους στα γήπεδα τένις στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Την περίοδο της καταγγελόμενης επίθεσης, ο Τραμπ ήταν 51 ετών, παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μαπέλ, την οποία, ωστόσο, χώρισε το 1999.

Η Ντόρις λέει ότι σκέφτηκε να μιλήσει το 2016 όταν πολλές γυναίκες κατηγόρησαν τον Τραμπ για σεξουαλική επίθεση τις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Σήμερα, ο νέος ισχυρισμός έρχεται λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, στις οποίες ο Τραμπ αγωνίζεται για δεύτερη θητεία απέναντι στον Δημοκρατικό υποψήφιο, Τζο Μπάιντεν.

πηγή: dailymail.co.uk

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις