Κόσμος

Τραμπ – Μέρκελ “σφάζονται” αλλά ο Σπάισερ τα βλέπει όλα καλά!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί την Γερμανία ένα σημαντικό σύμμαχο των ΗΠΑ και «τα πηγαίνει πολύ καλά» με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ δήλωσε αργά σήμερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ.

Νωρίτερα, πάντως, ο πρόεδρος Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter επέκρινε σφοδρότατα τη Γερμανία για το εμπορικό πλεόνασμα και το επίπεδο των αμυντικών δαπανών της. Παράλληλα χθες, η καγκελάριος Μέρκελ είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για την αξιοπιστία των ΗΠΑ ως συμμάχων.

Ο Τραμπ “βρυχάται” στη Μέρκελ! “Θα πληρώσεις”!

Τι δήλωσε όμως ο Σπάισερ κατά την συνέντευξη Τύπου; «Τα πηγαίνουν πολύ καλά. Τρέφει μεγάλο σεβασμό για εκείνη. . . Και θεωρεί, όχι μόνο την Γερμανία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη σημαντικό σύμμαχο των ΗΠΑ».

Η φράση “πόσα θες να μας τρελάνεις”, πώς να μεταφράζεται στα αγγλικά;…

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
3
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου