Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τραμπ σε συνεργάτες του: Μην δώσετε φράγκο στον Τζουλιάνι

Ντόναλντ Τραμπ

Εναντίον μερικών από τους πιο στενούς του συνεργάτες στρέφεται πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ αφού δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο σε όποια κίνηση και αν έχει κάνει. 

Τελευταίο «θύμα» του ο νομικός του σύμβουλος και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντολφ Τζουλιάνι. Σύμφωνα με την Ουάσινγκτον Ποστ ο Τραμπ διέταξε τους βοηθούς του να μην δώσουν ούτε ένα δολάριο στον Τζουλιάνι.

Click4More Στα σχοινιά ο Ντόναλντ Τραμπ: Στέρηση του εκλέγεσθαι θέλουν οι Δημοκρατικοί

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ απογοητευμένος από τις νομικές κινήσεις του Τζουλιάνι όσον αφορά στην ανατροπή εκλογικών αποτελεσμάτων εξοργίστηκε όταν έβγαλε ο δικηγόρος τον λογαριασμό και είδε ότι του χρέωνε 20.000 δολάρια την ημέρα.

Σύμφωνα με δυο αξιωματούχους, ο Ντόναντ Τραμπ ζήτησε να του δώσουν αναλυτικά όλα τα έξοδα που υποτίθεται ότι έκανε ο Τζουλιάνι και η νομική του ομάδα για να τα ελέγξει προσωπικά.

Τρομερά εκνευρισμένος και στριμωγμένος από παντού τις τελευταίες ημέρες της Προεδρίας του βλέπει τα πάντα να καταρρέουν και τις ίδιες του τις επιχειρήσεις να δέχονται πλέον πόλεμο και αποκλεισμούς από εκείνους που θέλουν να αποστασιοποιηθούν από τον χειρότερο Πρόεδρο της σύγχρονης ιστορίας.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις