Κόσμος

Τρομακτικές εικόνες στη Σμύρνη! Έπεσαν από τον 5ο για να γλιτώσουν από τη φωτιά [vid]

Σοκάρουν οι εικόνες από την πτώση μιας γυναίκας από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τις φλόγες.

Συνολικά τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο “Alican” στη Σμύρνη στις 7 Μαρτίου.

Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν καθώς έπεσαν από τον 5ο όροφο του ξενοδοχείου στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τη φωτιά.

Πήδηξαν επάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τραυματίστηκαν σοβαρά. Η μία από τις δύο προσγειώθηκε σε αυτοκίνητο αφού πρώτα χτύπησε σε ηλεκτρικό καλώδιο.

FIRESMYRNI

FIRESMYRNI

Φορτιστής ευθύνεται για τη φωτιά

Δύο ακόμα άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από τα δωμάτιά τους από τα πληρώματα της πυροσβεστικής. Τους έβγαλαν από τα παράθυρα του κτιρίου καθώς πνίγονταν από τον καπνό.

Οι άλλοι ένοικοι του ξενοδοχείου απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τη φωτιά να τίθεται γρήγορα υπό έλεγχο.

Οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε από φορτιστή μπαταρίας που ήταν συνδεδεμένος στην πρίζα δωματίου του 5ου ορόφου.

https://www.youtube.com/watch?v=uVf8FC7VsK4

Πηγή: Hurriyetdailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25