Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τρόμος! Μετά τον Μέσι, οι τζιχαντιστές απειλούν και τον Νεϊμάρ ενόψει του Μουντιάλ στη Ρωσία

Μέσι Νεϊμάρ τζιχαντιστές Μουντιάλ 2018

– Μια φωτογραφία που προκαλεί φρίκη “κυκλοφορούν” οι τζιχαντιστές στα social media
– Ο Νεϊμάρ εμφανίζεται με την πορτοκαλί φόρμα των αιχμαλώτων λίγο πριν από τον αποκεφαλισμό
– Σε μια προσπάθεια να τον ρεζιλέψουν, τον δείχνουν να κλαίει
– Δίπλα του είναι νεκρός ο Λιονέλ Μέσι
– «Δεν θα νιώσετε ποτέ ασφαλείς» το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία
– Είναι η δεύτερη απειλή των τζιχαντιστών ενόψει του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία

Προπαγάνδα φόβου. Οι τζιχαντιστές έχουν βάλει στο στόχαστρο το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι. Και μέσα από τα social media, όπως άλλωστε συνηθίζουν, έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία του τρόμου. Μετά τον Μέσι, απειλούν και τον Νεϊμάρ.

Η νέα φωτογραφία που κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο της τελευταίες ώρες προκαλεί μόνο ανατριχίλα. Ο Νεϊμάρ με την πορτοκαλί φόρμα των αιχμαλώτων, κλαίει. Έχει τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη. Είναι γονατιστός στο έδαφος. Από πάνω του, ένας τζιχαντιστής. Κρατά μαχαίρι. Μια σαφής “ένδειξη” ότι στόχος είναι ο αποκεφαλισμός του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ο νεκρός Μέσι δίπλα στον Νεϊμάρ

Η φωτογραφία γίνεται ακόμη πιο αρρωστημένη. Στο έδαφος, δίπλα από τον Νεϊμάρ που απειλείται με αποκεφαλισμό, είναι ο Λιονέλ Μέσι. Φοράει κι εκείνος μια πορτοκαλί φόρμα, όπως οι αιχμάλωτοι του ISIS. Δίπλα του, η μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Και τη φωτογραφία συνοδεύει ένα μήνυμα τρόμου: «Δεν θα απολαύσετε ποτέ την ασφάλεια μέχρι να τη ζήσουμε εμείς στις μουσουλμανικές χώρες».

Μέσι Νεϊμάρ τζιχαντιστές Μουντιάλ 2018

Η σοκαριστική φωτογραφία “κυκλοφορεί” τις τελευταίες ώρες, κυρίως στο twitter. Την ανέβασε τρομοκρατική ομάδα που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος.

Απειλή ενόψει Μουντιάλ 2018

Πριν από μερικές μέρες, οι τζιχαντιστές είχαν στοχοποιήσει το Μουντιάλ του 2018, που θα γίνει το καλοκαίρι σε 11 πόλεις της Ρωσίας. Μια ακόμη προπαγανδιστική εικόνα έδειχνε έναν τζιχαντιστή με καλάσνικοφ στην πλάτη και δίπλα του δυναμίτη. Κοιτούσε το στάδιο Λουζνίκι στη Μόσχα, όπου θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15 Ιουλίου 2018.

«Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει. Απλά περιμένετε», είναι το μήνυμα του ISIS που είναι γραμμένο στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

τζιχαντιστές Μουντιάλ 2018

Μια άλλη εικόνα δείχνει έναν τζιχαντιστή οπλισμένο μπροστά από το logo του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα δάκρυα από αίμα του Μέσι

Μόλις πριν από τέσσερις μέρες είχε δει το φως της δημοσιότητας μια εξίσου σοκαριστική φωτογραφία. Ο Λιονέλ Μέσι, φυλακισμένος και δάκρυα από αίμα να τρέχουν στο πρόσωπό του.

«Πολεμάτε ένα κράτος το οποίο δεν έχει την αποτυχία στο λεξικό του», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Μέσι τζιχαντιστές Νεϊμάρ Μουντιάλ 2018

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις