Κόσμος

Τρόμος! Οι τζιχαντιστές απειλούν να βομβαρδίσουν το μετρό στη Νέα Υόρκη

Θέλοντας να σπείρουν τον τρόμο με την προπαγάνδα τους, οι τζιχαντιστές απειλούν να βομβαρδίσουν το μετρό της Νέας Υόρκης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε νέα τους προπαγανδιστική αφίσα φαίνεται ένας άντρας με χαρακτηριστική μορφή τουρίστα να κρατά ένα σακίδιο μέσα στον σταθμό του μετρό High Street-Brooklyn Bridge στη Νέα Υόρκη. “Δεν θα περιμένετε που θα επιτεθούμε” είναι το μήνυμα τρόμου που στέλνουν οι τζιχαντιστές.

Η νέα αφίσα για τη Νέα Υόρκη είναι μέρος της εκστρατείας για τους μοναχικούς λύκους του Ισλαμικού Κράτους τη στιγμή που χάνει τη θέση του στις χώρες όπου δραστηριοποιείται στη Μέση Ανατολή.

Σε άλλη πρόσφατη αφίσα ένα μέλος του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται να κρατά αιχμάλωτο τον Lionel Messi σε γήπεδο ποδοσφαίρου που υπάρχουν εκρηκτικά στο χορτάρι. Στη γωνία υπήρχε το λογότυπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία.

https://twitter.com/RT_com/status/982622784370233345?tfw_creator=RT_com&tfw_site=RT_com&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F424294-isis-threatens-nyc-subway%2F

Απειλές τζιχαντιστών για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για μια σειρά επιθέσεων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Όπως η επίθεση στο Charlie Hebdo στη Γαλλία, η επίθεση σε συναυλία στο Μάντσεστερ και το χτύπημα στο London Bridge.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι τζιχαντιστές εκτοξεύουν απειλές και υποσχέθηκαν να χτυπήσαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προορισμούς όπως το Παρίσι.

Πηγή: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Χάρι και πολλοί αστέρες της Βρετανίας καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση εκατομμυρίων λιρών στην εκδότρια εταιρεία της Daily Mail
Ο δικηγόρος της εταιρείας υποστήριξε ότι οι ενάγοντες, της επιτέθηκαν «κατά μέτωπο» και ο «χείμαρρος της δημοσιότητας» έβλαψε τη φήμη των δημοσιογράφων της
Πρίγκιπας Χάρι
Σεισμός στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 18 νεκροί, αγώνας δρόμου για την εύρεση παγιδευμένων επιζώντων
Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους των περιοχών που επηρεάστηκαν περισσότερο από τον σεισμό να είναι προετοιμασμένοι για μετασεισμούς που μπορεί να διαρκέσουν περίπου μία εβδομάδα
Ένας πυροσβέστης στο χώρο του εμπορικού κέντρου Aeon Mall, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε μετά από σεισμό μεγέθους 7,1 Ρίχτερ που έπληξε τη νότια επαρχία Κουμαμότο της Ιαπωνίας