Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρόμος! Οι τζιχαντιστές απειλούν να βομβαρδίσουν το μετρό στη Νέα Υόρκη

Ισλαμικό Κράτος

Θέλοντας να σπείρουν τον τρόμο με την προπαγάνδα τους, οι τζιχαντιστές απειλούν να βομβαρδίσουν το μετρό της Νέας Υόρκης.

Σε νέα τους προπαγανδιστική αφίσα φαίνεται ένας άντρας με χαρακτηριστική μορφή τουρίστα να κρατά ένα σακίδιο μέσα στον σταθμό του μετρό High Street-Brooklyn Bridge στη Νέα Υόρκη. “Δεν θα περιμένετε που θα επιτεθούμε” είναι το μήνυμα τρόμου που στέλνουν οι τζιχαντιστές.

Η νέα αφίσα για τη Νέα Υόρκη είναι μέρος της εκστρατείας για τους μοναχικούς λύκους του Ισλαμικού Κράτους τη στιγμή που χάνει τη θέση του στις χώρες όπου δραστηριοποιείται στη Μέση Ανατολή.

Σε άλλη πρόσφατη αφίσα ένα μέλος του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται να κρατά αιχμάλωτο τον Lionel Messi σε γήπεδο ποδοσφαίρου που υπάρχουν εκρηκτικά στο χορτάρι. Στη γωνία υπήρχε το λογότυπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία.

Απειλές τζιχαντιστών για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για μια σειρά επιθέσεων στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Όπως η επίθεση στο Charlie Hebdo στη Γαλλία, η επίθεση σε συναυλία στο Μάντσεστερ και το χτύπημα στο London Bridge.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι τζιχαντιστές εκτοξεύουν απειλές και υποσχέθηκαν να χτυπήσαν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προορισμούς όπως το Παρίσι.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις