Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρόμος σε νεκροταφείο στην Ιρλανδία – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο! Video

Τρόμος σε νεκροταφείο στην Ιρλανδία – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο! Video

Πανικός και τρόμος σε νεκροταφείο στην πόλη Ντάντλακ στην Ιρλανδία όταν ένας άνδρας έπεσε πάνω σε κόσμο με το αυτοκίνητό του. Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ πολύ άλλοι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Αμέσως μόλις έπεσε πάνω στο πλήθος, ο οδηγός του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου πάτησε γκάζι και βγήκε από το νεκροταφείο με συνέπεια να πέσει πάνω σε πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, πριν τελικά ακινητοποιηθεί αναφέρουν ΜΜΕ στην Ιρλανδία.

Ένας νεαρός άνδρας, γύρο στα 20 που πιστεύεται πως ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο άνδρας που έχει τραυματιστεί σοβαρά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Είναι άγνωστο, ακόμα, γιατί ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε πάνω στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο με αφορμή ετήσια τελετή που γίνεται στο κοιμητήριο του Σεντ Πάτρικ.

«Το έκανε επίτηδες» δήλωσε στους Irish Times ο Σάιμον Κόνροϊ, ένας από τους εκατοντάδες που βρίσκονταν στο νεκροταφείο την ώρα του περιστατικού. Μάλιστα, ο νεαρός επέλεξε να πέσει με ταχύτητα στο πλήθος λίγο μετά τις 16:00 (τοπική ώρα) και λίγο αφού είχε αρχίσει η τελετή και όλος ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο.

«Υπήρχαν πολλά παιδιά που έκλαιγαν, ήταν πολύ τρομακτικό. Αρχικά υπήρξε μεγάλη σύγχυση» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας πως το νεκροταφείο ήταν γεμάτο κόσμο που έφτανε ίσως και τα 1.000 άτομα!

Με πληροφορίες από Irish Times

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις