Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τρόμος στο Παρίσι! Οπλισμένος με μαχαίρι και σιδηρολοστό τραυμάτισε επτά ανθρώπους – video

Τρόμος στο Παρίσι! Οπλισμένος με μαχαίρι και σιδηρολοστό τραυμάτισε επτά ανθρώπους – video
Φωτογραφία Reuters

Τρόμος και πανικός ξανά στο Παρίσι. Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι και σιδηρολοστό επιτέθηκε, το βράδυ της Κυριακής (09.09.2018) σε ανυποψίαστους πολίτες. Τραυμάτισε επτά ανθρώπους, τους τέσσερις σοβαρά, πριν συλληφθεί.

Ο δράστης της νέας επίθεσης στο Παρίσι είναι Αφγανός και σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας τίποτα, σε αυτή τη φάση, δεν παραπέμπει σε τρομοκρατική επίθεση.

Ο δράστης συνελήφθη από ομάδα ανδρών της ομάδας δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 23:00 (τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), στο 19ο διαμέρισμα, στο βόρειο τμήμα του Παρισιού, κατά μήκος του καναλιού του Ουρκ.

Φωτογραφία Reuters

Πηγή προσκείμενη στην έρευνα ανέφερε ότι ο άνδρας που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και σιδηρολοστό επιτέθηκε «σε ανθρώπους που του ήταν άγνωστοι στον δρόμο». Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, τέσσερις σοβαρά, ανάμεσά τους δύο Άγγλοι τουρίστες, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην αστυνομία. Ένας αυτόπτης μάρτυρας υπέστη εξάλλου νευρικό κλονισμό, ανέφεραν πολλές πηγές.

Φωτογραφία Reuters

Η επίθεση έγινε σε συνοικία όπου δύο κινηματογράφοι της αλυσίδας MK2 βρίσκονται αντίκρυ στο κανάλι του Ουρκ.

Σύμφωνα με τον φύλακα του ενός από τους κινηματογράφους, ο οποίος μπόρεσε να δει μόνο το τελευταίο στάδιο της σκηνής, ένας άνδρας που είχε ήδη επιτεθεί σε κόσμο καταδιωκόταν από δύο άνδρες που προσπαθούσαν να τον πιάσουν.

Φωτογραφία Reuters

«Κράταγε έναν σιδηρολοστό στο χέρι και τον πέταξε στον έναν από τους διώκτες του, κατόπιν έβγαλε μαχαίρι», αφηγήθηκε ο φύλακας σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Φωτογραφία Reuters

Έρευνα για απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά συρροή και από πρόθεση διενεργείται από το 2ο τμήμα της δικαστικής αστυνομίας, ανέφερε δικαστική πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις