Κόσμος

Τρόμος στον αέρα: Κλειδώθηκε έξω από το πιλοτήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος της Delta Air Lines μετά την απίστευτη ατυχία του κυβερνήτη πτήσης που εκτελούσε το δρομολόγιο Μινεάπολη - Λας Βέγκας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφού πήγε στην τουαλέτα, συνειδητοποίησε πως κλειδώθηκε έξω από το πιλοτήριο μετά από βλάβη που παρουσιάστηκε στην πόρτα της καμπίνας.

Με απόλυτη ψυχραιμία ανακοίνωσε στους επιβάτες το ατυχές συμβάν, το πλήρωμα ενημέρωσε το διεθνές αεροδρόμιο McCarran και όταν ο συγκυβερνήτης προσγείωσε άψογα το αεροσκάφος, οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ως “αρκετά τρελή και συναρπαστική” περιέγραψε την κατάσταση που επικρατούσε ο Curry Russell που κατέγραψε το περιστατικό.

“Δεν υπήρξε πανικός, αλλά σύγχυση”, σημείωσε στο ABC News ο Jesse Dougherty, άλλος επιβάτης της πτήσης.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν στην Ελβετία για το τέλος του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή της ιρανικής διαπραγματευτικής ομάδας ότι το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει όσο δεν γίνεται σεβαστή η εκεχειρία στον Λίβανο
Συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν
«Ώρα μηδέν» για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: ΗΠΑ και Ιράν ξεκινούν τις συνομιλίες στην Ελβετία με φόντο τις συγκρούσεις στον Λίβανο
Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τον πόλεμο στον Λίβανο, παρά την συμφωνία για κατάπαυση του πυρός - «Διπλωματικό θρίλερ» στα Στενά του Ορμούζ λίγο πριν την τελευταία συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν
Τζέι Ντι Βανς