Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τροχαίο με Έλληνες στην Ρουμανία: Βίντεο ντοκουμέντο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν – Το λεωφορείο άλλαξε λωρίδα τελευταία στιγμή

Τροχαίο με Έλληνες στην Ρουμανία: Βίντεο ντοκουμέντο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν – Το λεωφορείο άλλαξε λωρίδα τελευταία στιγμή

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Ρουμανία, στους δρόμους του Βουκουρεστίου, έφερε στη δημοσιότητα το κανάλι «Digi 24».

Το βίντεο καταγράφει το λεωφορείο δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν Λαρισαίο, ο οποίος συμμετείχε στην εκδρομή στην Ρουμανία, μέσω τουριστικού πρακτορείου.

Αυτοκίνητο πίσω από το πούλμαν, δείχνει το λεωφορείο να κάνει ξαφνική αλλαγή λωρίδας και να κατευθύνεται προς το τούνελ. Εκεί ήταν που έπεσε πάνω στην κολόνα που προειδοποιούσε για το ύψος των οχημάτων που μπορούν να περάσουν.

Έτσι ο 53χρονος σκοτώθηκε και 3 ακόμα άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Το βίντεο του αυτοκινήτου σταματά να καταγράφει το λεωφορείο κυριολεκτικά 2-3 δευτερόλεπτα (ίσως και λιγότερο) πριν τη σύγκρουση. 

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος που σχολίαζε το βίντεο είπε πως ο οδηγός δεμ έλαβε υπ’ όψιν του τη σήμανση ή δεν την πρόσεξε. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο οδηγός έχει δηλώσει πως τον μέρδεψε το google maps και τον πήγε από εκεί.

Να σημειωθεί πως ορισμένοι εμπειρογνώμονες έχουν δηλώσει  ότι πιθανότατα υπήρχε κατασκευαστικό λάθος, γι αυτό και τοποθετήθηκαν οι προειδοποιητικοί πυλώνες πάνω στους οποίους έπεσε το πούλμαν.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού πρακτορείου απάντησε στα ερωτήματα για τις πολλές ώρες που βρισκόταν στο τιμόνι ο οδηγός, λέγοντας πως ο δεύτερος οδηγός είχε δηλώσει κώλυμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις