Κόσμος

Τροχαίο στη Ρουμανία: «Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο» – Ξεσπά η αδερφή του 53χρονου Λαρισαίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τον άδικο χαμό του 53χρονου από τη Λάρισα, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στο Βουκουρέστι, μίλησε η αδερφή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Η γυναίκα αποκάλυψε πως ο 53χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ τόνισε πως δεν έχουν καμία ενημέρωση.

«Ο αδερφός μου ‘έφυγε’» είπε η γυναίκα από την Λάρισα μιλώντας για το θάνατο του αδερφού της που σκοτώθηκε όταν το πούλμαν στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με μπάρα στο Βουκουρέστι. Σημειώνεται πως και η σύζυγος του 53χρονου είναι μια από τους τρεις τραυματίες που νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. 

Η ίδια είπε πως ο 53χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών, μιας 24χρονης και ενός 21χρονου.

«Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου» είπε η αδερφή του 53χρονου. Μας είπαν ότι θέλει πέντε με έξι ημέρες, για να έρθει στην Ελλάδα η σορός, πρόσθεσε.

Η ίδια είπε ότι το ΥΠΕΞ επικοινώνησε με την κόρη του αδερφού της και την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας της είναι νεκρός. «Μίλησα και με τη νύφη μου» συμπλήρωσε η οποία όπως είπε «δεν γνώριζε πού ήταν ο άνδρας της».

«Από κει και πέρα ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς τηλέφωνο, ούτε το ταξιδιωτικό γραφείο, ούτε ο δήμος Λάρισας. Θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους, να στείλουν ψυχολόγο, να βοηθήσουν τη μητέρα μου που έχασε το γιο της. Τι να κάνω εγώ από εδώ με τη μάνα μου που χτυπιέται; Έστειλε το παιδί της για διακοπές και το έχασε, δεν θα γυρίσει ποτέ. Πήγε μετά από τόσα χρόνια διακοπές με τη γυναίκα του και δεν θα γυρίσει ποτέ» είπε.

 

Η αδερφή του 53χρονου ανέφερε ακόμη ότι η νύφη της έχει ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά: «Η νύφη μου ζει από θαύμα, θα θρηνούσα και τη νύφη μου».

Η μητέρα του άτυχου 53χρονου μίλησε στο newsit.gr και αποκάλυψε πως ο γιος της είχε κάνει δώρο τα εισιτήρια στην γυναίκα του, καθώς επί χρόνια δεν μπορούσαν να πάνε διακοπές τα Χριστούγεννα λόγω δουλειάς. 

Σύμφωνα με την πρέσβειρα της Ελλάδας στη Ρουμανία, Σοφία Γραμματά, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΙ, τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Οι δύο είναι γυναίκες και ένας είναι άνδρας.

Περίπου 20 επιβάτες επιστρέφουν σήμερα αεροπορικώς και οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στο Βουκουρέστι καθώς έχουν δικούς τους ανθρώπους στο νοσοκομείο. Η ίδια είπε πως 14 συνολικά παραμένουν στο νοσοκομείο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν και Ομάν συμφώνησαν νέα ναυτιλιακή οδό στα Στενά του Ορμούζ
Η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι έχουν καθοριστεί οι γεωγραφικές συντεταγμένες της διαδρομής, προειδοποιώντας ωστόσο ότι η συμφωνία δεν αρκεί από μόνη της για να εγγυηθεί την ασφάλεια της στρατηγικής θαλάσσιας οδού
REUTERS
Επίθεση στο Λονδίνο: Ελικόπτερο στην επιχείρηση για τους τέσσερις τραυματίες – Ψαλίδι φέρεται να χρησιμοποίησε η 47χρονη
Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στο Κόβεντ Γκάρντεν, με τις βρετανικές Αρχές να αποκλείουν προς το παρόν το τρομοκρατικό κίνητρο και να τη συνδέουν με λόγους ψυχικής υγείας
Επίθεση με ψαλίδι στο Λονδίνο
SOS από τη Θέουτα για τους ανήλικους μετανάστες: «Η κατάσταση είναι ανυπόφορη», προειδοποιεί ο επικεφαλής του ισπανικού θύλακα
Τα κέντρα φιλοξενίας λειτουργούν στο 2.600% της δυναμικότητάς τους, ενώ η τοπική διοίκηση απευθύνει έκκληση προς την υπόλοιπη Ισπανία για άμεση συνδρομή στη διαχείριση της κρίσης
Μετανάστες, Ισπανία, Θέουτα 7