Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Καλιφόρνια: Η δραματική απελευθέρωση των παιδιών από το σπίτι του τρόμου [vid]

Απελευθέρωση των παιδιών της οικογένειας Turpin

– Τρέχοντας έφευγαν από το σπίτι – κολαστήριο τα παιδιά της οικογένειας Turpin που κρατούνταν για χρόνια αλυσοδεμένα
– Επί δύο ολόκληρα χρόνια σχεδίαζε την απόδρασή της η 17χρονη που κατήγγειλε τους γονείς της στις αρχές
– Θα δραπέτευε με ένα ακόμα από τα αδέρφια της που φοβήθηκε και έκανε πίσω τελευταία στιγμή
– Συγκλονισμένοι με το θέαμα των κακοποιημένων παιδιών οι αστυνομικοί στην Καλιφόρνια
– Οι Turpin, που βρίσκονται αντιμέτωποι με 94 χρόνια φυλακή, αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης Turpin που συγκλόνισε τον κόσμο βλέπουν το φως της δημοσιότητας πλάνα από τη δραματική απελευθέρωση των παιδιών που κρατούσαν αλυσοδεμένα οι γονείς τους.

Κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ορισμένα από τα 13 παιδιά της οικογένειας Turpin διασώθηκαν από την αστυνομία. Τα παιδιά φαίνονται να αποχωρούν από το σπίτι του τρόμου συνοδεία αστυνομικών μετά τη σύλληψη των γονιών τους David και Louise Turpin στο Perris, στην Καλιφόρνια.

Το βίντεο δείχνει αστυνομικούς να έχουν φτάσει στο σπίτι του τρόμου μετά την καταγγελία της 17χρονης κόρης των Turpin που κατάφερε να το σκάσει από παράθυρο. Οι αστυνομικοί συνοδεύουν με ασφάλεια τα παιδιά μακριά από το σπίτι. Ορισμένα από τα 12 παιδιά που παρέμεναν αιχμάλωτα φαίνονται να τρέχουν ενώ απομακρύνονται από το σπίτι όπου κρατούνταν αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους και βασανίζονταν για χρόνια.

Μπορεί κανείς να διακρίνει τα παιδιά να τρέχουν γύρω από το ασημί φορτηγό της οικογένειας. Ένα από τα παιδιά κρατά στα χέρια του ένα από τα αδέρφια του ενώ άλλο τρέχει από το σπίτι όπου ζούσαν χειρότερα και από ζώα.

Υπόθεση Turpin: Σχεδίαζε 2 χρόνια την απόδραση

Οι λεπτομέρειες του πολύχρονου εφιάλτη τους άρχισαν να αποκαλύπτονται παρά το γεγονός ότι οι γονείς δήλωσαν αθώοι την Πέμπτη. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ωστόσο αδιάσειστα. Κρατούσαν τα 13 παιδιά τους κλειδωμένα στα δωμάτιά τους και αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους. Τους επέτρεπαν να κάνουν μπάνιο μόνο μια φορά τον χρόνο.

“Αν καταδικαστούν για όλες τις κατηγορίες βρίσκονται αντιμέτωποι με 94 χρόνια φυλακή” δήλωσε ο εισαγγελέας Mike Hestrin σε δημοσιογράφους. Η 17χρονη, όπως αποκάλυψε, σχεδίαζε για πάνω από δύο χρόνια το σχέδιο διαφυγής της. Είχε πάρει μαζί της και ένα από τα αδέρφια της που όμως φοβήθηκε και έκανε πίσω τελευταία στιγμή.

Ήταν τόσο υποσιτισμένη που οι αστυνομικοί αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για μικρό παιδί. Εκτιμούσαν ότι και όλα τα αδέρφια της ήταν παιδιά, αλλά συγκλονίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι 7 από αυτά ήταν μεταξύ 18 και 29 ετών. Και τα 13 παιδιά υποβάλλονται σε θεραπεία για υποσιτισμό και διαγνωστικές εξετάσεις.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις