Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τυφώνας – φονιάς σάρωσε τη Ρώμη, 2 νεκροί – Απίστευτες εικόνες [pics, vid]

Τυφώνας – φονιάς σάρωσε τη Ρώμη, 2 νεκροί – Απίστευτες εικόνες [pics, vid]

Δυο άνδρες νεκρούς άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το απόγευμα της Κυριακής (06.11.2016) την πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη. Οι εικόνες από τις καταστροφές που προκλήθηκαν και από τον τυφώνα που “χτύπησε” την “αιώνια πόλη” είναι συγκλονιστικές.

Δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στα προάστια Τσεζάνο και Λαντίσπολι, εξαιτίας πτώσης δέντρου και κατάρρευσης κτιρίου, η οποία προκλήθηκε από ανεμοστρόβιλο.

Νεκροί είναι ένας Ινδός μετανάστης 47 ετών, ο οποίος ζούσε στο Λαντίσπολη, και ένας 74χρονος αξιωματικός εν αποστρατεία από το Τσεζάνο. Δέκα άνθρωποι τραυματίσθηκαν ελαφρά, ενώ ζημιές υπέστησαν πολλά καταστήματα στην παραθαλάσσια περιοχή της Ρώμης, εξαιτίας του ανεμοστρόβιλου και της ισχυρής βροχής.

Η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά στην περιφερειακή οδό Αουρέλια, η οποία, από την Ρώμη φτάνει μέχρι τα ιταλογαλλικά σύνορα, ενώ για δύο περίπου ώρες σταμάτησαν και οι σιδηροδρομικές συνδέσεις.

Πολλά κεντρικά σημεία της “αιώνιας Πόλης” πλημμύρισαν και κατέστη αναγκαία η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: ANSA/ ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε