Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τζένιφερ Άνιστον – Αντζελίνα Τζολί: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Τζένιφερ Άνιστον – Αντζελίνα Τζολί: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Δυο διαζύγια και δυο επίπονους χωρισμούς η Τζένιφερ Άνιστον περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Και η φράση: «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» ταιριάζει γάντι στην Τζεν σε σχέση με την Αντζελίνα Τζολί. Το νέο βιβλίο του συγγραφέα των best seller Ian Halperin, αποκαλύπτει πολλά!

Έχουν περάσει 18 μήνες από τότε που η Άνιστον χώρισε από τον δεύτερο συζυγό της Justin Theroux και σχεδόν 20 χρόνια από τον χωρισμό της που την κλόνισε όσο κανένας άλλος από τον Μπραντ Πιτ.

Στο βιβλίο του Halperin «Φίλοι με προνόμια» αναφέρεται ότι η διάσημη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός επένδυσε στην εσωτερική και εξωτερική της υγεία ξοδεύοντας πάνω από 200 χιλιάδες δολάρια το χρόνο για ψυχοθεραπεία, γιόγκα και επεμβάσεις λέιζερ. Και έτσι, κατάφερε να βγει από την σκιά της Αντζελίνα Τζολί και να είναι εκθαμβωτική.

Στενός φίλος της Άνιστον είπε; «Ποιος θα το φανταζόταν ότι η Τζεν θα ήταν καλύτερα ψυχολογικά και εμφανισιακά από την Αντζελίνα Τζολί; Αυτό δείχνει ότι στην ζωή δεν έχει σημασία το πως ξεκινάς αλλά το πως καταλήγεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνη».

Ο συγγραφέας μίλησε με 350 ανθρώπους και οι περισσότεροι είπαν ότι την βλέπουν πια πιο χαρούμενη, ικανοποιημένη και συγκεντρωμένη στους στόχους της.

Η Άνιστον σύμφωνα με το βιβλίο για την εξωτερική της εμφάνιση ξοδεύει απίστευτα ποσά. Άλλωστε έχει κλείσει τα 50 και αυτό το Χόλιγουντ δεν το συγχωρεί.

Ο διαλογισμός ήταν που την βοήθησε να αποδεχθεί τον θάνατο της μητέρας της το 2016. Κι αυτό παρότι οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες. Ποιος ξεχνάει την αυτοβιογραφία της Νάνσι Άνιστον στην οποία δεν περιέγραφε και με τα πιο κολακευτικά λόγια την κόρη της; Ποιος ξεχνάει ότι την επέπληττε πάντα για την εμφάνισή της;

Μάνα και κόρη τα βρήκαν μετά το διαζύγιο της Ανιστον με τον Μπραντ Πιτ.

Η Άνιστον είχε εξομολογηθεί σε φίλους της ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει στην Ατζελίνα Τζολί.

«Ήταν τόσο δύσκολο για εκείνη», γράφει ο Halperin. «Κανείς δεν είχε την απαίτηση να θέλει να είναι στον ίδιο χώρο με την Τζολί. Θα ήταν τόσο περίεργο. Η Αντζελίνα της έκλεψε τον άνδρα. Και του έδωσε τόσα παιδιά ενώ ο Μπραντ και η Τζένιφερ προσπαθούσαν τόσο σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. Δε νομίζω ότι η Τζένιφερ θα ανοίξει ποτέ την πόρτα της στην Αντζελίνα».

Τώρα η εύθραυστη της ιστορίας είναι η Τζολί

Ζηλιάρα και ανασφαλής ήταν σε όλη την διάρκεια του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ η Αντζελίνα Τζολί, όπως είχε γράψει στο προηγούμενο βιβλίο του ο Halperin. Μάλιστα η γυμνή φωτογράφιση που έκανε το 200 στο ανδρικό περιοδικό GQ η Άνιστον την απελευθέρωσε από τη μια και από την άλλη έστειλε μήνυμα στην Τζολί ότι τα έχει ξεπεράσει όλα.

Στα 50α γενέθλια της, η Ανιστον ήταν όλο το βράδυ με τον Μπραντ Πιτ. Αγκαλιάζονταν και μιλούσαν συνέχεια. Και αυτό είναι ίσως η καλύτερη εκδίκηση της Τζένιφερ για όσα πέρασε επί πολλά χρόνια και τώρα όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και καλύτερη σαν το καλό κρασί.

πηγή: DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις