Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζένιφερ Άνιστον: Για ποτό με τη “Μόνικα” και τη “Φίμπι”

Τζένιφερ Άνιστον: Για ποτό με τη “Μόνικα” και τη “Φίμπι”
instagram/jenniferaniston

Σε κάθε της post στο Instagram, η Τζένιφερ Άνιστον προκαλεί… παροξυσμό στους θαυμαστές της. Απόδειξη και οι φωτογραφίες που ανέβασε με τη “Μόνικα” και τη “Φίμπι”.

Τι κι αν χθες, Κυριακή (12.01.2020) έγινε η τελετή των Critics Choice Awards; Η Τζένιφερ Άνιστον είχε καλύτερα πράγματα να κάνει. Όπως να βγει για ποτό με τις φίλες της.

Click4more Οι τρυφερές φωτογραφίες που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον με τον Έλληνα μπαμπά της

Πήρε λοιπόν την κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ (ή αλλιώς Μόνικα από τα «Φιλαράκια») και την Λίζα Κούντροου που έπαιζε στη σειρά τη Φίμπι και βγήκαν να τα πιούν.

Η Άνιστον, που από τη στιγμή που άνοιξε ξανά λογαριασμό στο Instagram βρίσκει ευκαιρία να το… ρίχνει, ανέβασε δυο φωτογραφίες με την Κοξ και την Κούντροου, χαμογελαστές, να απολαμβάνουν τη βραδιά τους.

Δείτε την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/B7PVJgihRHl/

Για πολλούς, η Τζένιφερ Άνιστον αδικήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες όταν έχασε το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά για την ερμηνεία της στο Morning Show.

Την ώρα που Άνιστον, Κοξ και Κούντροου τα… έπιναν, γίνονταν η τελετή των Critics Choice Awards, όπου αυτή τη φορά η Άνιστον δεν ήταν υποψήφια. Ήταν όμως και βραβεύτηκε (για το ρόλο του στο Once Upon a Time… in Hollywood) ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ.

Το ίδιο βραβείο είχε πάρει ο Πιτ και στις Χρυσές Σφαίρες, όπου συναντήθηκε με την Άνιστον και τα όσα είπε για εκείνη (σ.σ. «είναι πολύ καλή μου φίλη») αλλά και στο λόγο του υπό το βλέμμα της (σ.σ. «ήθελα να φέρω τη μαμά μου αλλά με όποια γυναίκα με βλέπουν λένε ότι βγαίνω μαζί της»), φούντωσαν ξανά τα σενάρια για τη σχέση τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις