Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τζένιφερ Άνιστον: Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση χωρισμού από τον Τζάστιν Θερού [pic]

Τζένιφερ Άνιστον Τζάστιν Θερού

Μετά την ανακοίνωση βόμβα για τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού, οι παπαράτσι απαθανάτισαν την Τζένιφερ Άνιστον στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη 49χρονη Τζένιφερ Άνιστον τη στιγμή που έφτανε στα Sony Studios στο Λος Άντζελες. Λίγες ουσιαστικά ώρες μετά την κοινή δήλωση που εξέδωσε με τον Τζάστιν Θερού για τον χωρισμό τους.

Η Τζένιφερ Άνιστον, ντυμένη απλά, κάλυπτε το πρόσωπό της με ένα μεγάλο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν από τη στιγμή που η διάσημη ηθοποιός γιόρτασε με φίλες τα 49α γενέθλιά της πριν από λίγες μέρες και ο Τζάστιν Θερού είχε εντοπιστεί αρκετές φορές μόνος στη Νέα Υόρκη. Πολύ μακριά από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Οι δύο ηθοποιοί επιβεβαίωσαν πως είχαν χωρίσει από το τέλος του 2017. Μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά πέντε χρόνια κοινής ζωής. Ο χωρισμός τους, όπως σημείωσαν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού, ήταν κοινή απόφαση και πάρθηκε με αγάπη.

Η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το ζευγάρι ήταν κατά τη διάρκεια διακοπών τους στο Cabo San Lucas, στο Μεξικό, την 1η Ιανουαρίου. Αυτό είναι και το δεύτερο διαζύγιο για την Τζένιφερ Άνιστον χρόνια μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ λόγω Αντζελίνα Τζολί.

Κοινό στοιχείο και στους δύο χωρισμούς της το γεγονός πως η ανακοίνωση έγινε χειμερινούς μήνες. Γενάρη ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, Φλεβάρη με τον Τζάστιν Θερού.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε το χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας.

Υπό κανονικές συνθήκες θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί για εμάς δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι κάποιου άλλου το φανταστικό αφήγημα. Πάνω απ’ όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις