Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζένιφερ Γκάρνερ: Δεν θέλει τη νυν του Μπεν Άφλεκ κοντά στα παιδιά τους

Τζένιφερ Γκάρνερ: Δεν θέλει τη νυν του Μπεν Άφλεκ κοντά στα παιδιά τους

Από το 2015 που επέλεξαν να χωρίσουν, η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ εργάζονται σκληρά για την από κοινού ανατροφή των τριών παιδιών τους.

Και ενώ Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Άφλεκ φαίνονται να είναι καλά μεταξύ τους, η ηθοποιός δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για τη νυν σύντροφό του και παραγωγό του SNL Lindsay Shookus.

Η 46χρονη Τζένιφερ Γκάρνερ φέρεται πως έχει πολλούς λόγους να μην εμπιστεύεται τη Lindsay Shookus. “Η Τζένιφερ δεν θέλει τη Shookus κοντά στα παιδιά τους ή τις ζωές τους”.

Έχουν αποκτήσει με τον Μπεν Άφλεκ τρία παιδιά. Τη 12χρονη Violet, την 9χρονη Seraphina και τον 6χρονο Sam. Η πηγή που μίλησε στο Us Weekly ανέφερε ότι δεν νιώθει άνετα με τη Lindsay επειδή ο Μπεν Άφλεκ είχε σχέση μαζί της.

Ενώ η 38χρονη Lindsay Shookus και ο 45χρονος Μπεν Άφλεκ αποκάλυψαν τη σχέση τους την Άνοιξη, υπάρχουν φήμες ότι μπορεί να είχε ξεκινήσει κάτι μεταξύ τους από το 2014.

Ο Μπεν Άφλεκ είχε φιλοξενηθεί στο SNA όπου εργάζεται η Lindsay πέντε φορές από το 2000 μέχρι και το 2013. Είχε ξεκινήσει στο σόου το 2002 ως βοηθός της βραβευμένης με Emmy παραγωγού Marci Klein.

“Ο Μπεν Άφλεκ καταλαβαίνει και τιμά το θέλω της” σχολίασε η πηγή. Η Shookus έχει ένα παιδί από τον γάμο της με τον Kevin Miller.

Τζένιφερ Γκάρνερ: Τον θέλει καθαρό από εθισμούς

Τελευταία φορά που είδαν μαζί ως οικογένεια την Τζένιφερ Γκάρνερ και τον Μπεν Άφλεκ ήταν στις 14 Ιουνίου. Είχαν πάει στην αποφοίτηση της κορούλας τους Violet από το δημοτικό στη Σάντα Μόνικα.

“Το μόνο πράγμα στο οποίο δεν είναι ευέλικτη η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι η νηφαλιότητά του. Διστάζει να υπογράψει μέχρι να είναι σίγουρη ότι τα παιδιά θα βρίσκονται στα καλύτερα χέρια ανά πάσα στιγμή. Η οριστικοποίηση του διαζυγίου είναι μια μακρά διαδικασία εξαιτίας αυτού”.

Θέλει ουσιαστικά τον χρόνο της τη στιγμή που ο Μπεν Άφλεκ δίνει τη μάχη του κατά των προβλημάτων εθισμού που έχει. Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Daredevil το 2003.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις