Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Αισθάνεται ερωτευμένη και το δείχνει με μία σέξι selfie!

Τζένιφερ Λόπεζ: Αισθάνεται ερωτευμένη και το δείχνει με μία σέξι selfie!
instagram: Jennifer Lopez

Τζένιφερ Λόπεζ, η γυναίκα που ακόμη και στα 50 παρά κάτι (!) χρόνια της, κολάζει με τις καμπύλες της, ζει τον έρωτα και δεν το κρύβει…

Η Τζένιφερ Λόπεζ, νιώθει πιο συνειδητοποιημένη και ευτυχισμένη από ποτέ και παραμένει στην κορυφή της λίστας με τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη κι ας κοντεύει να συμπληρώσει τα πρώτα -ήντα!

Η λατίνα τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς απολαμβάνει κάθε λεπτό τη σχέση της με τον αθλητή Άλεξ Ροντρίγκεζ.

“Τον καταλαβαίνω με έναν τρόπο που πιστεύω δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, κι αυτός εμένα επίσης με τον ίδιο τρόπο. Στα 20 του έκανε επιτυχία κλείνοντας το ακριβότερο συμβόλαιο μπέιζμπολ της εποχής. Εγώ τότε είχα κάνει ένα άλμπουμ και μια ταινία που έγιναν νούμερο ένα. Και οι δυο είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στην ηλικία των 30 και μέχρι τα 40 μας είχαμε περάσει πολλά. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως είχαμε δουλέψει με τους εαυτούς μας”, είχε σημειώσει πριν από λίγους μήνες η Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό Vanity Fair.

Η ερωτευμένη JLO είναι πιο λαμπερή από ποτέ και όπως ήταν αναμενόμενο οι σέξι φωτογραφίες της που ανέβασε στο Instagram έκαναν για πολλοστή φορά, θραύση!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις