Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τζέρι Σπρίνγκερ: Πέθανε στα 79 του χρόνια ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής της trash tv

Τζέρι Σπρίνγκερ: Πέθανε στα 79 του χρόνια ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής της trash tv

Έχασε τη μάχη ο Τζέρι Σπρίνγκερ. Ο διάσημος παρουσιαστής της αμερικανικής trash tv πέθανε στα 79 του χρόνια από καρκίνο.

Ο παρουσιαστής του «Jerry Springer Show» πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Σικάγο την Πέμπτη (27.04.2023), ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο Τζέρι Σπρίνγκερ πάντα ήξερε ότι το talk show του ήταν διασκεδαστικό, αλλά «ανόητο». 

Αμφιλεγόμενη φιγούρα – όπως σημειώνει το pagesix.com – είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από λίγους μήνες, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία αυτή την εβδομάδα.

Ο Τζέρι Σπρίνγκερ, ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού talk show και τηλεοπτική προσωπικότητα, εξελέγη 56ος δήμαρχος του Σινσινάτι το 1977, αξίωμα που διατήρησε μέχρι το 1978.

«Η ικανότητα του Τζέρι να συνδέεται με τους ανθρώπους ήταν στο επίκεντρο της επιτυχίας του σε ό,τι προσπάθησε, είτε ήταν πολιτική, είτε ραδιοφωνική μετάδοση είτε απλώς αστειευόταν με ανθρώπους στο δρόμο που ήθελαν μια φωτογραφία ή μια λέξη», είπε η Jene Galvin, φίλη και εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Είναι αναντικατάστατος και η απώλειά του πονάει απίστευτα, αλλά οι αναμνήσεις από τη διάνοια, την καρδιά και το χιούμορ του θα συνεχιστούν», κατέληξε η Galvin για τον Τζέρι Σπρίνγκερ.

Οι κόντρες του Σπρίνγκερ με την Όπρα Γουίνφρεϊ με «μήλον της έριδος» τις θεαματικότητες, έμειναν στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις