Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζιχαντιστές απειλούν με αποκεφαλισμό την πορνοστάρ Mia Khalifa

Mia Khalifa

Η πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa υπενθύμισε τις σοκαριστικές απειλές από τζιχαντιστές μετά από σκηνή σεξ με hijab.

Η 25χρονη Mia Khalifa ήταν στον χώρο της βιομηχανίας του πορνό μόνο λίγους μήνες. Τότε ένας σκηνοθέτης της είπε ότι θα έπρεπε να φορέσει hijab σε μια σκηνή.

Ήξερα ότι δεν θα το έπαιρνε καλά το κοινό. Του είπε “θα με σκοτώσουν”. “Ήμουν 21 ετών και δεν ήξερα ότι μπορούσα να αρνηθώ” δήλωσε στο BBC Radio 5 Live.

Η επίμαχη σκηνή ήταν αυτή που έκανε τη Mia Khalifa το νούμερο 1 στο Pornhub. Ωστόσο τράβηξε και την προσοχή του Ισλαμικού Κράτους.

Έκαναν photoshop το πρόσωπό της στο σώμα κάποιου άλλου σε βίντεο που παρουσίαζε τον αποκεφαλισμό της.

Το ανατριχιαστικό βίντεο την τρόμαξε και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχε εκφράσει στον σκηνοθέτη. “Μου είχαν στείλει screenshot με μια φωτογραφία του διαμερίσματός μου και απειλές. Ήταν κάτι που πήρα πολύ σοβαρά”.

Οι απειλές του ISIS τρομοκράτησαν τη Mia Khalifa

Μέσα σε μια εβδομάδα από την προβολή του βίντεο στο Pornhub, η Mia Khalifa δέχτηκε επιθέσεις στα social media από τις μουσουλμανικές και λιβανέζικες κοινότητες. Στο μεταξύ το Ισλαμικό Κράτος την είχε στοχοποιήσει στο Instagram.

“Χάκαραν τον λογαριασμό μου στο Instagram από το Ισλαμικό Κράτος. Άρχισαν να κάνουν την προπαγάνδα τους”.

Αν και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για πολλά άλλα σκάνδαλα τα τελευταία δύο χρόνια, η Mia Khalifa τρομοκρατήθηκε περισσότερο από το συμβάν με το Ισλαμικό Κράτος.

“Κανείς που με παρενοχλεί στο ίντερνετ δεν πρόκειται να καταφέρει κάτι”. Η Mia Khalifa αρνείται να τη σιγήσει το Ισλαμικό Κράτος.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο “The Forward” του Lance Armostrong σημείωσε ότι δεν μπορεί να αποτινάξει τον τίτλο της πορνοστάρ παρά το γεγονός ότι το έκανε μόνο για μικρό χρονικό διάστημα.

Τώρα προσπαθεί πλέον να αποτινάξει το παρελθόν της. “Προσπαθώ απλά να παίρνω πιο ανάλαφρα τα πράγματα γιατί θα μπορούσε να ήταν και πολύ χειρότερα”.

Πηγή: Nypost

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις