Κόσμος

Τζο Μπάιντεν για πόλεμο στην Ουκρανία: «Πολύ επικίνδυνο» ότι ο Πούτιν μιλά για τη χρήση πυρηνικών όπλων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, χωρίς να διαφαίνεται κανένα σημάδι αποκλιμάκωσης. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για τη διαβεβαίωση που έκανε την Πέμπτη (27.10.2022) ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν είπε πως δεν έχει καμιά πρόθεση να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. 

«Αν δεν έχει καμιά (τέτοια) πρόθεση, γιατί μιλάει συνέχεια γι’ αυτό; Γιατί μιλάει για τη δυνατότητα χρήσης πυρηνικού όπλου;» ρώτησε ρητορικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία και τις δηλώσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο NewsNation, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε επίσης πως είναι «πολύ επικίνδυνος» ο τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος της Ρωσίας «προσεγγίζει» το ζήτημα των πυρηνικών όπλων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
New York Post: O Τραμπ θέλει τον Τζιάνι Ινφαντίνο για επόμενο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ στη θέση του Αντόνιο Γκουτέρες
Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο Ινφαντίνο «χαίρει σεβασμού από όλους σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζει ότι έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να φέρνει τους ανθρώπους κοντά»
Τραμπ - Ινφαντίνο
Έφοδος στα γραφεία της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη για το σκάνδαλο συναλλαγών Cum-Cum
Αναζητούν τοιχεία σχετικά με πιθανές παρατυπίες σε συναλλαγές που επέτρεπαν σε επενδυτές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μειώνουν ή να αποφεύγουν την καταβολή φόρου επί των μερισμάτων
Deutsche Bank