Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τζο Μπάιντεν: Η ανάρμοστη αγκαλιά στην Εύα Λονγκόρια που προκάλεσε σάλο – Χαμός στο Twitter

Τζο Μπάιντεν: Η ανάρμοστη αγκαλιά στην Εύα Λονγκόρια που προκάλεσε σάλο – Χαμός στο Twitter

Σάλο προκάλεσε η αγκαλιά που έκανε ο Τζο Μπάιντεν στην Εύα Λονγκόρια σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο, καθώς το… σιφταγκάλιασμα του προέδρου των ΗΠΑ στη γνωστή ηθοποιό φάνηκε μάλλον «ανάρμοστο» κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση της σταρ του Χόλιγουντ.

Το Twitter μάλιστα πήρε… φωτιά από τα σχόλια κατά του Τζο Μπάιντεν, από χρήστες που ούτε λίγο, ούτε πολύ έδειξαν να θεωρούν την αγκαλιά του προέδρου των ΗΠΑ στην ηθοποιό.. ανάρμοστο «χούφτωμα».

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή (16.6.2023) στον Λευκό Οίκο κατά την διάρκεια εκδήλωσης στην οποία ήταν καλεσμένη η Εύα Λονγκόρια για να παρουσιάσει την νέα της ταινία «Flamin’ Hot». Σε κάποια στιγμή ο Τζο Μπάιντεν που ήταν στο βήμα, θέλησε να χαιρετήσει την ηθοποιό όταν εκείνη ανέβηκε στη σκηνή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε προς το μέρος της και την αγκάλιασε με πολύ… θερμό τρόπο. Μάλιστα στα πλάνα φαίνεται να βάζει τα χέρια του σε σημεία που δεν πρέπει. Η αντίδραση της Εύας Λονγκόρια ήταν άμεση και έδειξε την διάθεσή της, καθώς προσπάθησε να βγάλει τα χέρια του Τζο Μπάιντεν από πάνω της.

 

«Εκείνη ήταν 17 κι εγώ 40 όταν γνωριστήκαμε»

Ο Τζο Μπάιντεν προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και είπε ότι ξέρει την Εύα Λονγκόρια σχεδόν από όταν εκείνη ήταν έφηβη.

«Γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Εκείνη ήταν 17 εγώ 40» είπε ο Τζο Μπάιντεν προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

 

Τα έβαλαν και με την Λονγκόρια

Όπως είναι φυσικό η αγκαλιά του Τζο Μπάιντεν στην Εύα Λονγκόρια προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στο Twitter. Οι περισσότεροι χρήστες τα έβαλαν με τον Τζο Μπάιντεν, αλλά υπήρχαν και πολλοί που έριξαν τα «καρφιά» τους και κατά την γνωστής ηθοποιού.

 

«Ο Τζο Μπάιντεν έκανε σεξουαλική επίθεση στην Λονγκόρια ενώπιον της κάμερας και κανείς δεν ενδιαφέρεται», ανέφερε ένας χρήστης.

 

«Αηδία, μετά βίας ξέφυγε από τα νύχια του Τζο Μπάιντεν», έγραψε κάποιος άλλος.

«Είναι ανατριχιαστικό», ήταν ένα άλλο σχόλιο στο Twitter.

Κάποιοι άφησαν αιχμές για την ηθοποιό. «Μην γίνεις μια Εύα Λονγκόρια, μίλα», σχολίασε κάποιος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις