Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: Σε φορείο μέσα στα αίματα ο γνωστός ηθοποιός! Σοκαριστικές εικόνες

Τζόνι Ντεπ: Σε φορείο μέσα στα αίματα ο γνωστός ηθοποιός! Σοκαριστικές εικόνες

Φωτογραφίες που προκαλούν σοκ είδαν το “φως” της δημοσιότητας, και οι οποίες δείχνουν τον Τζόνι Ντεπ σε φορείο με αίματα!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ δεν είναι τωρινή αλλά από το 2015, και σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για τραυματισμό μετά από καυγά με την Άμπερ Χερντ.

Δημοσιεύτηκε τώρα καθώς περιλαμβάνεται στην δικογραφία του ηθοποιού ενάντια στον  όμιλο News Group Newspapers Limited στον οποίο ανήκει η εφημερίδα “The Sun”, δημοσιογράφος της οποίας το 2018 τον είχε κατηγορήσει ότι “δέρνει γυναίκες”.

Η πλευρά του Τζόνι Ντεπ καταθέτει πως εκείνο το βράδυ ο ηθοποιός ήθελε να αποφύγει τον καυγά, ωστόσο η Άμπερ Χερντ άρχισε να του πετά μπουκάλια με αποτέλεσμα ένα να του κόψει το δάχτυλο, ενώ του έσβησε και τσιγάρο στο πρόσωπο!

Στην φωτογραφία είναι ο ηθοποιός με επίδεσμο στο χέρι και “μπαταρισμένο” μάγουλο, πάνω σε φορείο.

Η πλευρά του Τζόνι Ντεπ σημειώνει ότι “απαντήσαμε στα δημοσιεύματα της Sun, που υποστηρίζουν τα ψεύδη της Άμπερ Χερντ. Και αποδείξαμε την κακοποιητική συμπεριφορά της απέναντι στον Τζόνι Ντεπ, που ήταν το πραγματικό θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

Από την πλευρά της η Άμπερ Χερντ, δηλώνει πως η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα και πως απλά ο Τζόνι Ντεπ θέλει να φέρει τα πράγματα στα “μέτρα” του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις