Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: Συνέντευξη βόμβα για την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και την Άμπερ Χερντ

Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ

Σε μια εκ βαθέων αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Rolling stone, ο Τζόνι Ντεπ μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη και την αγάπη του στα ναρκωτικά.

Ο Τζόνι Ντεπ μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς ο θλιβερός χωρισμός του από τη σύζυγό του Άμπερ Χερντ τον έκανε να βυθιστεί στην κατάθλιψη. Μια κατάσταση που επιδεινώθηκε από τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Η συνέντευξη στο περιοδικό δόθηκε πριν δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του που προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές του. Βγήκε την Πέμπτη και ενώ συνεχίζει να δίνει μάχη με πρώην μάνατζερ και σωματοφύλακές του για χρήματα που τους χρωστάει.

Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ έχει χάσει σχεδόν το σύνολο της περιουσίας του που άγγιζε τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Ήθελε απεγνωσμένα να εξηγήσει πώς έγινε αυτό. Μίλησε για “αλήθεια γεμάτη προδοσία”.

Έγινε συναισθηματικός όταν περιέγραψε πώς έμαθε ο γιος του για τα οικονομικά του προβλήματα από άλλα παιδιά. “Ο γιος μου έπρεπε να ακούσει για το πώς ο πατέρας του έχασε όλα του τα χρήματα από άλλα παιδιά στο σχολείο. Αυτό δεν είναι σωστό”.

Μιλώντας για τον χωρισμό του από την Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ είπε ότι έπεσε τόσο χαμηλά όσο ποτέ. “Το επόμενο βήμα ήταν “θα φτάσεις κάπου με τα μάτια σου ανοιχτά και θα φύγεις από εκεί με τα μάτια σου κλειστά”. Δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο που βίωνα καθημερινά”.

Έτσι περιέγραψε την πιο σκοτεινή στιγμή της ζωής του μετά το διαζύγιό του από την Άμπερ Χερντ το 2016. Είχαν αρχίσει παράλληλα να έρχονται στην επιφάνεια τα οικονομικά του προβλήματα και έχασε τη μητέρα του. “Η Betty Sue. Τη λάτρευα. Μπορούσε να είναι πολύ σ@@@ κάποιες φορε΄ς. Η μητέρα μου ίσως ήταν το πιο κακό πλάσμα που έχω ποτέ συναντήσει στη ζωή μου”.

Πώς έμεινε μόνος του ο Τζόνι Ντεπ

Αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον πόνο όλων όσων βίωνε κάνοντας περιοδεία με την μπάντα του The Hollywood Vampires και γράφοντας τα απομνημονεύματά του. “Έπινα βότκα το πρωί και άρχιζα να γράφω μέχρι που τα δάκρυα να γεμίσουν τα μάτια μου και να μην μπορώ πια να δω το χαρτί. Συνέχιζα να προσπαθώ να καταλάβω τι είχα κάνει για να το αξίζω αυτό. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός, ειλικρινής και να τους βοηθάω όλους. Η αλήθεια είναι ό,τι πιο σημαντικό για μένα. Και πάλι έγιναν όλα αυτά”.

Ο γάμος του με την Άμπερ Χερντ δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν η αδερφή του Christi και άλλα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Τον προειδοποίησαν να μην παντρευτεί χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο αλλά δεν τους άκουσε και χάλασε 1 εκατομμύριο δολάρια για τον γάμο τους στις Μπαχάμες.

Αποκομμένος από την οικογένειά του λόγω αυτού και έχοντας διαλύσει μακροχρόνιους δεσμούς με μάνατζερ και φίλους. Πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια μόνος του. Μίλησε με ειλικρίνεια και για τα ναρκωτικά. Περιέγραψε πώς αγαπούσε τα quaaludes και έψαχνε να βρει παραλλαγές τους όταν εξαφανίστηκαν από τα πάρτι. “Είναι κατασκευασμένα με λίγο αρσενικό ή στριχνίνη. Έτσι φτιαχνόσουν πολύ πιο άμεσα. Είτε ήθελες να γελάσειςκαι να περάσεις καλά με φίλους είτε ήθελες να κάνεις σεξ”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις