Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζορτζ Κλούνεϊ τροχαίο: «Δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια του» – video

Τζορτζ Κλούνεϊ τροχαίο: «Δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια του» – video

Δύο μέρες μετά το σοβαρό τροχαίο του Τζορτζ Κλούνεϊ στη Σαρδηνία και ο 65χρονος οδηγός που τον χτύπησε δίνει την εκδοχή του για το ατύχημα.

Ο Antontello Viglino οδηγούσε τη Mercedes που χτύπησε και λίγο έλειψε να σκοτώσει τον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ αναρρώνει σπίτι του και οι εκπρόσωποί του αναφέρουν πως θα είναι καλά, ο 65χρονος οδηγός δήλωσε πως δεν είδε τον ηθοποιό να έρχεται. “Με τύφλωσε ο ήλιος, δεν τον είδα”.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός πήγαινε με τη μηχανή του στο σετ της νέας του τηλεοπτικής σειράς Catch 22. Ξαφνικά βρέθηκε ένα αυτοκίνητο μπροστά του και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στην άσφαλτο.

Στο τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης ο Τζορτζ Κλούνεϊ φαίνεται να εκτοξεύεται από τη μηχανή του και να προσγειώνεται άτσαλα στην άσφαλτο.

Ευτυχώς δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς ή κάποια σοβαρή ζημιά στη λεκάνη του. Ο 65χρονος έπαθε σοκ όταν συνειδητοποίησε ότι είχε χτυπήσει τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η εκδοχή του οδηγού για το τροχαίο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

“Δεν είδα τίποτα. Ο ήλιος με τύφλωνε. Ετοιμαζόμουν να στρίψω. Απλά πέρασα τη λωρίδα” είπε στην εφημερίδα Il Giornale. Ο υδραυλικός ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά αλλά μετά το τροχαίο ήταν τόσο αναστατωμένος που γύρισε σπίτι με τη βοήθεια φίλου του.

“Χτύπησες τον Κλούνεϊ” του είπε άντρας της ασφάλειας του διάσημου ηθοποιού. Ο οδηγός τον ρώτησε ποιος είναι. “Ο Κλούνεϊ. Ο ηθοποιός. Αυτός που γυρίζει την ταινία στο αεροδρόμοιο”.

Όταν έμαθε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήθελε να τον επισκεφθεί. Ωστόσο είχε ήδη πάρει εξιτήριο. “Ελπίζω να τον δω ξανά”. Μάρτυρας του τροχαίου δήλωσε πως ο Τζορτζ Κλούνεί φώναζε από τον πόνο. Όταν ένας από τους άντρες ασφαλείας του του έβγαλε το κράνος φαινόταν ανίκανος να κουνήσει τα πόδια του και να κρατήσει το κεφάλι του.

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ και του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε εξιτήριο. Όταν έμαθε για το τροχαίο η γυναίκα του Αμάλ Αλαμουντίν έτρεξε κοντά του. Έφυγαν μαζί από το νοσοκομείο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις