Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“UFO” ανάγκασε τη NASA να κόψει το live stream από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! [vid]

“UFO” ανάγκασε τη NASA να κόψει το live stream από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! [vid]

Μια ακόμα φορά που η NASA κατηγορείται για απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων ύπαρξης εξωγήινων από τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η NASA έκοψε το live stream από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όταν εντοπίστηκε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Το κανάλι στο Youtube Steetcap1, με πάνω από 40.000 συνδρομητές, υποστηρίζει πως μπορεί κανείς να παρατηρήσει ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να πετά κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε η NASA στις 30 Σεπτεμβρίου.

 

 

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο κανάλι Steetcap1 φαίνεται ένα μπλε φως να αιωρείται στο βάθος. Ενώ οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν πως το φως είναι απλά αντανάκλαση του φακού, το Streetcap1 αρνείται τη θεωρία, υποστηρίζοντας πως το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο είναι πιο φωτεινό από την αριστερή πλευρά λόγω του ηλιακού φωτός.

Λίγο μάλιστα μετά την εμφάνιση του “UFO”, όπως υποστηρίζει το Steetcap1, η NASA έκοψε τη ζωντανή μετάδοση, με τους κυνηγούς εξωγήινων να πιστεύουν πως είναι η απόδειξη ότι προσπαθεί να αποκρύψει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Τον περασμένο Ιούλιο η NASA ανακοίνωσε πως σχεδιάζει τη σταδιακή κατάργηση των live stream από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κάτι που εξόργισε όσους παρακολουθούν για να εντοπίσουν σημάδια εξωγήινων!

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε