Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

United Airlines: Δίνει 10.000$ σε όποιον επιβάτη δεχτεί να… φύγει οικειοθελώς!

United Airlines: Δίνει 10.000$ σε όποιον επιβάτη δεχτεί να… φύγει οικειοθελώς!

Για να αποφύγει νέα περιστατικά όπως η βίαιη απομάκρυνση γιατρού που αρνήθηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από πτήση, η United Airlines αποφάσισε να δώσει οικονομικό κίνητρο στους πελάτες της. Στόχος να αποκαταστήσει τη φήμη της.

Η αμερικανική αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους επιβάτες της που εθελοντικά προσφέρουν τις θέσεις τους σε πτήσεις με υπεράριθμες κρατήσεις, το ποσό 10.000 δολάρια.

Η προσφορά της United δημοσιοποιήθηκε καθώς η ανταγωνιστική της, Delta Airlines προγραμματίζει να προσφέρει το ποσό των 9.950 δολαρίων, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

“Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα περιστατικά μη εθελοντικής άρνησης στην επιβίβαση των αεροσκαφών μας, αλλά και να γίνουμε μια αεροπορική εταιρία που θα επικεντρώνει περισσότερο την προσοχή της, στις ανάγκες των πελατών της” ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της, η United.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου, η United Airlines είχε βρεθεί στο στόχαστρο όταν με βίαια επιχείρησαν να απομακρύνουν γιατρό από πτήση που ήταν υπεράριθμη, τραυματίζοντας τον σοβαρά: του έσπασαν δόντια, τη μύτη και υπέστη διάσειση.

Το πρωτοφανές περιστατικό προκάλεσε σάλο παγκοσμίως, με την εταιρία, αρχικά, να αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από τον επιβάτη!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε