Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Η γλυκιά και διακριτική του κίνηση για να θυμάται τη βασίλισσα Ελισάβετ

Βασιλιάς Κάρολος: Η γλυκιά και διακριτική του κίνηση για να θυμάται τη βασίλισσα Ελισάβετ
Φωτογραφία Reuters

Ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να έχει αναλάβει πλήρως τα νέα του καθήκοντα ως ο νέος μονάρχης της Βρετανίας, όμως δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του προς τη μητέρα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού την εντάσσει με διακριτικό τρόπο σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς του.

Άλλωστε, ο βασιλιάς Κάρολος υποσχέθηκε στο πρώτο του διάγγελμα στον βρετανικό λαό ότι θα θυμάται και θα εμπνέεται την επιρροή της βασίλισσας Ελισάβετ, όσο θα ασκεί ο ίδιος τα βασιλικά του καθήκοντα. Για αυτό και στο γραφείο του στο Eighteenth Century Room του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, έχει βάλει πίσω του μια κορνίζα των γονέων του.

Είναι μία αξιοπρόσεκτη αναφορά στη βασίλισσα Ελισάβετ και στον πρίγκιπα Φίλιππο από τον γιο τους, τον βασιλιά Κάρολο, όσο εκείνος θα δουλεύει στο συγκεκριμένο γραφείο. Η φωτογραφία που βγήκε στη δημοσιότητα είναι από τη στιγμή που ο ίδιος μελετάει έγγραφα από το κόκκινο κουτί (Red Box).

Το κόκκινο κουτί είναι ο επίσημος τρόπος να λαμβάνει κυβερνητικά έγγραφα ο εκάστοτε μονάρχης. Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε απεικονιστεί πολλές φορές να μελετά έγγραφα που της στέλνει το βρετανικό κράτος και η Κοινοπολιτεία και πλέον αυτός που θα τα μελετάει και θα τα υπογράφει θα είναι ο βασιλιάς Κάρολος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ο λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram δημοσίευσε τη φωτογραφία με τον βασιλιά Κάρολο, έχοντας στο φόντο τους γονείς του, και αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη κορνίζα ήταν δώρο που τους έκανε ο βασιλιάς Γεώργιος τα Χριστούγεννα του 1951.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις