Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Η ιπποτική κίνηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Καμίλα που αποκαλύπτει τις βελτιωμένες σχέσεις τους

Βασιλιάς Κάρολος: Η ιπποτική κίνηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Καμίλα που αποκαλύπτει τις βελτιωμένες σχέσεις τους

Βελτιωμένη φαίνεται να είναι η σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της – πλέον – βασιλικής συζύγου, Καμίλα, από μια κίνηση που έκανε ο διάδοχος του θρόνου στην τελετή ανακήρυξης του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Την ώρα που η Καμίλα ανεβαίνει τα σκαλιά στην αίθουσα του Παλατιού του Αγίου Ιακώβου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκεται ακριβώς πίσω της και κάνει μια κίνηση με το χέρι του για να τη στηρίξει. Η στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τη βασιλική σύζυγο, μετά από χρόνια ψυχρών σχέσεων, ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, το 1992 από τον Κάρολο και το διαζύγιό τους το 1996.

Η τεράστια δημόσια κατάρρευση του γάμου του Καρόλου και της Νταϊάνα ανέδειξε – επίσης – την παγωμένη σχέση μεταξύ της – πλέον – βασιλικής συζύγου και του θετού της γιου. Μάλιστα, οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές για αρκετά χρόνια. Όμως, φαίνονται πλέον να είναι πιο κοντά, ιδιαίτερα μετά την απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σήμερα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, παρευρέθηκαν στην ιστορική τελετή στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου, όπου ανακηρύχθηκε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’.

Καθώς μπήκαν στην αίθουσα όπου συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ και αρκετούς ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έβαλε το χέρι του πίσω από την πλάτη της ιπποτικά καθώς εκείνη περπατούσε και ανέβαινε σκαλιά.

Στάθηκαν πίσω από τον νέο βασιλιά καθώς μιλούσε το πρωί του Σαββάτου, δείχνοντας το ισχυρό τους πρόσωπο ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, παρά τα πολλά χρόνια θλίψης του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την απώλεια της μητέρας του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις