Κόσμος

Βασιλιάς Κάρολος: Κέρινο ομοίωμα με παραδοσιακή σκωτσέζικη φορεσιά σε μουσείο στο Παρίσι

Κέρινο ομοίωμα του Βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας παρουσιάστηκε στο Παρίσι. Η αποκάλυψη του κέρινου ομοιώματος του μονάρχη έγινε λίγο μετά την ακύρωση της επίσκεψής στη Γαλλία εξαιτίας του κύματος διαδηλώσεων κατά του νόμου Μακρόν για το συνταξιοδοτικό.

Το Μουσείο Γκρεβέν του Παρισιού έκανε τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος του Βασιλιά Καρόλου Γ΄, παρά την ακύρωση της επίσκεψής του στη Γαλλία που συγκλονίζεται από τις κινητοποιήσεις για το συνταξιοδοτικό.

Ο… κέρινος Κάρολος φοράει παραδοσιακή σκωτσέζικη ενδυμασία, κιλτ Hunting Stewart, σακάκι Argyll, sporran, καρφίτσα κιλτ και μαχαίρι Sgian Dubh.

Φωτογραφίες του Reuters:

CHARLES  FRANCE WAX STATUE REUTERS

CHARLES  FRANCE WAX STATUE REUTERS

CHARLES  FRANCE WAX STATUE REUTERS

CHARLES  FRANCE WAX STATUE REUTERS

Το ομοίωμα του νέου μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου θα πάρει τη θέση του δίπλα στο κέρινο ομοίωμα της μητέρας του, της Ελισάβετ Β’.

CHARLES  FRANCE WAX STATUE REUTERS

Δείτε βίντεο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων AFP:

Δημιουργός του αγάλματος είναι ο Claus Velte, που έχει φιλοτεχνήσει και άλλους διάσημους κέρινους ηγέτες, όπως οι, Εμανουέλ Μακρόν, Τζάστιν Τριντό, Σι Τζινπίνγκ, Άνγκελα Μέρκελ και Τζο Μπάιντεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις στη δίκη του βαρυποινίτη, της 37χρονης Νάταλι και του «εισπράκτορα» στην Κύπρο - Τα τηλεφωνήματα από το κελί, οι θυρίδες και ο πίνακας μεγάλης αξίας
Ο βαρυποινίτης Γιώργος Ζαβράντωνας και η 37χρονη Νάταλι Τζιαπούρα κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 6 μήνες
Νάταλι Τζιαπούρα
Σε ελληνόκτητο πλοίο η επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα ανοιχτά της Υεμένης – Δέχτηκε ρουκέτες και αναχαίτισε drones
Το ελληνόκτητο πλοίο υπέστη σημαντικές ζημιές και το πλήρωμα - ανάμεσα στο οποίο δεν υπάρχουν Έλληνες, δέχθηκε εντολή να το εγκαταλείψει για λόγους ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου
Συγκλονίζει 27χρονος που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του στο Τέξας - «Συγγνώμη, δε θα τα καταφέρω, σας αγαπώ»
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, κόβοντας μία αρτηρία, με συνέπεια να πεθάνει από αιμορραγία
Τέξας
1