Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρίγκιπας Harry ήταν «παραγκωνισμένος» στην τελετή στέψης, αλλά δεν πτοήθηκε και έκανε τις πλάκες του

Βασιλιάς Κάρολος: Ο πρίγκιπας Harry ήταν «παραγκωνισμένος» στην τελετή στέψης, αλλά δεν πτοήθηκε και έκανε τις πλάκες του

Η αλήθεια είναι ότι πρίγκιπας Χάρι είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά και αυτό το έδειξε και στην χθεσινή (6.5.2023) τελετή στέψης του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, όπου ήταν μεν «παραγκωνισμένος» και φάνηκε καθαρά αυτό, αλλά δεν το έβαλε κάτω και έκανε τις… πλάκες του.

Το κλίμα για τον πρίγκιπα Harry ήταν φανερά ψυχρό στη στέψης του βασιλιά Καρόλου και το ότι πήγε μόνος του εκεί χωρίς την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ (η επίσημη δικαιολογία ήταν πως έμεινε στην Καλιφόρνια λόγω των γενεθλίων του 4χρονου γιου της οικογένειας), το ότι τον έβαλαν να καθίσει μόλις στην 3η σειρά των καλεσμένων και το ότι έφυγε απευθείας για τις ΗΠΑ μετά την τελετή στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, το δείχνουν περίτρανα αυτό.

Από την άλλη όμως, ο πρίγκιπας Harry δεν πτοήθηκε παρά την φανερή αμηχανία που έδειχνε να έχει και έκανε τις… πλάκες του στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου. Και όχι και με όποιους όποιους.

Η Daily Mail ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν δίστασε να… πειράξει με χιουμοριστικό τρόπο ακόμα και τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι.

Το βρετανικό έντυπο ανέφερε ότι η Τζάκι Πρες, η ειδική συνεργάτης του, που ξέρει την γλώσσα της νοηματικής και το… διάβασμα των χειλιών, είπε πως όταν ο πρίγκιπας Harry έμπαινε στο Αββαείο και είδε τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, πλησίασε κοντά και του είπε γελώντας για να τον… πειράξει: «Καλή τύχη».

Ο Αρχιεπίσκοπος Τζάστιν Γουέλμπι μάλιστα γέλασε και του απάντησε «ευχαριστώ».

 

«Κοιτάξτε ένα εξόγκωμα»

Ο πρίγκιπας Harry έκανε πλάκα και στη έγκυο ξαδέλφη του, πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Μπαίνοντας στο Αββαείο του Γουέστμινστερ για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου είδε την ξαδέλφη του και τον άνδρα της και δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της πριγκίπισσας Ευγενίας και είπε στο ζευγάρι: «Κοιτάξτε ένα εξόγκωμα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις