Κόσμος

Βασιλιάς Κάρολος: Τηλεφωνικά η εβδομαδιαία επαφή με τον πρωθυπουργό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του Βασιλιά Καρόλου που διαγνώσθηκε με καρκίνο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η εβδομαδιαία επαφή που πραγματοποιείται εδώ και δεκαετίες με τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ. 

Όπως έγινε γνωστό ο Βασιλιάς Κάρολος θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα της χώρας και όχι δια ζώσης στο Παλάτι του Μπάκινχαμ.

Ο Βασιλιάς Κάρολος αναχώρησε χθες με ελικόπτερο από το Μπάκινχαμ για την εξοχική του κατοικία στο Σάντρινχαμ και πιθανότατα θα μείνει εκεί για αρκετό διάστημα. 

Ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ χθες (06/02/2024) έφτασε στη Βρετανία από τις ΗΠΑ ο γιος του πρόγκιπας Χάρι προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. Ο Χάρι ήταν μόνος του χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δυο τους παιδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Αγώνας επιβίωσης χωρίς νερό και τρόφιμα – Συγκλονιστικές διασώσεις στα ερείπια, αστυνομικοί συνελήφθησαν για λεηλασίες
3χρονο αγόρι ανασύρθηκε από τα συντρίμμια 6 ημέρες μετά τον σεισμό - Αυξάνονται ο κίνδυνος για επιδημίες στη Βενεζουέλα
REUTERS
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
Ανάλυση BBC: Από τη σύνταξη του Τρούμαν στα δισεκατομμύρια του Τραμπ – Αντιδράσεις για τα 2,2 δισ. του Αμερικανού προέδρου
«Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Τραμπ και τους προηγούμενους προέδρους - Το να κερδίζει κανείς τεράστια ποσά όσο βρίσκεται στην εξουσία μπορεί να μην είναι παράνομο, αλλά είναι ανήθικο»
Ντόναλντ Τραμπ