Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο ξέσπασμα και η ψύχραιμη αντίδραση της Καμίλα

Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο ξέσπασμα και η ψύχραιμη αντίδραση της Καμίλα

Ένας άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία, που έχει χάσει μόλις μερικές μέρες τη μητέρα του και καλείται να τηρήσει το αυστηρό πρωτόκολλο εν μέσω της θλίψης του. Ο βασιλιάς Κάρολος είναι αυτός και ίσως σε όλα τα παραπάνω να οφείλεται το δεύτερο δημόσιο ξέσπασμά του και αυτή τη φορά εξαιτίας μιας… υπογραφής! «Πυροσβέστης» η Καμίλα.

Ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας κάνει περιοδεία στο βασίλειό του καθώς ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά το θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ. Την Τρίτη (13.09.2022), πριν επιστρέψει στο Λονδίνο, ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα βρέθηκαν στη Βόρεια Ιρλανδία.

Καθώς το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε το κάστρο του Χίλσμπορο, ο βασιλιάς Κάρολος έπρεπε να υπογράψει για την επίσκεψή του. Αφού πρώτα… μπέρδεψε την ημερομηνία και αντί για 13 Σεπτεμβρίου έβαλε 12, «Θεέ μου, το μισώ αυτό», λέει όταν η Καμίλα του λέει πως και νωρίτερα, είχε κάνει το ίδιο λάθος.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος της οργής του.

Καθώς δίνει την πένα στην Καμίλα για να υπογράψει κι εκείνη, η βασιλική σύζυγος παρατηρεί πως η πένα που του έδωσαν, έσταζε και του είχε λερώσει τα χέρια. «Κοίτα, πάει παντού, περίμενε» λέει η Καμίλα, με τον βασιλιά της Βρετανίας και εξοργίζεται! «Δεν το μπορώ αυτό το αναθεματισμένο πράγμα» λέει ο Κάρολος καθώς πασχίζει να σκουπίσει τα χέρια του, με την Καμίλα να διατηρεί την ψυχραιμία της, ζητά από τους βοηθούς μια δεύτερη πέρα και κάθεται να υπογράψει.

Είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες και αφού ο Κάρολος έγινε βασιλιάς που χάνει σε μια τέτοια περίσταση την ψυχραιμία του. Την ημέρα της επίσημης ανακήρυξής του σε βασιλιά, ο Κάρολος έπρεπε να υπογράψει την ιστορική διακήρυξη. Αλλά το τραπέζι ήταν μικρό, το έγγραφο μεγάλο, το μελανοδοχείο (δώρο των γιών του) τον εμπόδιζε και η οργισμένη κίνησή του σε βοηθούς του να το πάρουν, έγινε… viral.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις