Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βασιλικό ξεκατίνιασμα! Ένταση ανάμεσα σε βασίλισσα Λετίθια και βασίλισσα Σοφία [vid]

Βασιλικό ξεκατίνιασμα! Ένταση ανάμεσα σε βασίλισσα Λετίθια και βασίλισσα Σοφία [vid]

Φαίνεται πως οι σχέσεις ανάμεσα στη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια και τη βασίλισσα Σοφία δεν είναι οι καλύτερες.

Βασίλισσα Λετίθια και βασίλισσα Σοφία δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τους τύπους. Οι κάμερες κατέγραψαν ένταση ανάμεσά τους στον καθεδρικό ναό Palma στη Μαγιόρκα όπου γιόρτασαν το Πάσχα των καθολικών.

Στο βίντεο φαίνεται μια τεταμένη στιγμή μεταξύ της βασίλισσας Λετίθια και της πεθεράς της βασίλισσας Σοφίας κατά τη διάρκεια του Πάσχα στη Μαγιόρκα.

Η βασίλισσα Σοφία είχε αγκαλιάσει τη 12χρονη εγγονή της Leonor και τη 10χρονη εγγονή της Σοφία και ετοιμάζονταν να ποζάρουν για φωτογραφίες στον καθεδρικό ναό Palma την Κυριακή του Πάσχα.

Ένταση για βασίλισσα Λετίθια και βασίλισσα Σοφία

Φαίνεται να πηγαίνει κοντά τους η 45χρονη βασίλισσα Λετίθια και μετά από μια σύντομη συνομιλία προσπαθεί να πάρει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της. Η 12χρονη καταλήγει να σπρώχνει και το χέρι της μητέρας της αλλά και της 79χρονης γιαγιάς της.

Μεσολάβησε τελικά ο σύζυγος της Λετίθια, βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ’, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι σκηνές ωστόσο προκάλεσαν αίσθηση στην Ισπανία.

Αρκετές ισπανικές εφημερίδες χαρακτήρισαν το περιστατικό άβολο και έντονο. “Η κατάσταση ήταν πολύ δυσάρεστη για τον βασιλιά Φίλιππο ΣΤ’ που προσπάθησε να μεσολαβήσει ενώ ο πατέρας του κοίταζε με μεγάλη έκπληξη” έγραφε η Diario de Mallorca.

https://www.youtube.com/watch?v=u3UybfWwMTc

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις