Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βασιλικό… σίριαλ ο μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ! Νέα ανατροπή πριν από το γάμο

Βασιλικό… σίριαλ ο μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ! Νέα ανατροπή πριν από το γάμο

Θα πάει ή δεν θα πάει ο μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι; Θα τη παραδώσει στο γαμπρό ή όχι; Ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια, που μάλλον έχει αρχίσει να κουράζει…

Το πρωί της Τρίτης ο Τόμας Μαρκλ δεν επρόκειτο να ταξιδέψει στη Βρετανία για το γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι, το Σάββατο 19 Μαΐου. Είχε προηγηθεί ένα μίνι… σκάνδαλο με στημένες φωτογραφίες από παπαράτσι και ένα υποτιθέμενο πρόβλημα υγείας. Το μεσημέρι της Τρίτης, ήρθε η δραματική έκκληση της Μέγκαν Μαρκλ προς τον πατέρα της. Το απόγευμα, η δήλωση του πατέρα της πως θέλει να είναι εκείνος που θα την παραδώσει στον γαμπρό. Πρωί Τετάρτης και το σήριαλ συνεχίζεται με νέο επεισόδιο.

Τώρα, ο πατέρας της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι δηλώνει πως τελικά δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του. Γιατί το πρόβλημα με την καρδιά του είναι σοβαρό και πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Το πιθανότερο είναι πως έως το Σάββατο (19.05.2018), όταν και θα γίνει ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία έχουμε πολλά ακόμα να δούμε και να διαβάσουμε. Μετά τα… μπρος πίσω και τις αποκαλύψεις, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δηλώνει ξανά ότι δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο. Ότι δεν θα είναι εκείνος που θα συνοδεύσει τη νύφη για να την παραδώσει στον γαμπρό. Και αυτό γιατί (ξαφνικά) πρέπει να κάνει εγχείρηση καρδιάς το πρωί της Τετάρτης…

Ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ αποκάλυψε στο TMZ ότι θα κάνει επέμβαση απόφραξης και θα βάλει stend όπου χρειαστεί. Και υποστήριξε πως το πρόβλημα με την καρδιά του δημιουργήθηκε γιατί ο αδερφός της Μέγκαν, Τόμας Τζούνιορ, έστειλε γράμμα στον πρίγκιπα Χάρι, καλώντας τον να… παρατήσει την αδερφή του και να μην κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του και να την παντρευτεί.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της – Φωτογραφία Daily Mail

Η έκκληση της Μέγκαν Μαρκλ

Η ίδια η 36χρονη ηθοποιός είναι στο επίκεντρο του σάλου που έχει δημιουργήσει ο πατέρας της και η ετεροθαλής αδερφή της. Μετά την αποκάλυψη πως ο πατέρας της πληρώθηκε για να στήσει φωτογράφιση από παπαράτσι και τον ισχυρισμό πως το έκανε μετά από πίεση της κόρης του Σαμάνθα, ήρθε η πρώτη «αποχώρηση» από τον γάμο.

Ο 73χρονος δήλωσε ότι δεν θα ταξιδέψει στη Βρετανία γιατί δεν θέλει να ντροπιάσει περισσότερο τη Μέγκαν. Εκείνη όμως τον θέλει στο γάμο της. Να τη συνοδεύσει και να την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι. Προσπάθησε να του τηλεφωνήσει τη Δευτέρα αλλά όταν αυτό δεν είχε αποτέλεσμα, του έστειλε μήνυμα. Του είπε πως τον αγαπάει, πως ανησυχεί για την υγεία του και θέλει να είναι δίπλα της στην πιο σημαντική μέρα της (νέας) ζωής της.

Μόνο που ο Τόμας Μαρκλ, μιλώντας στο TMZ, δεν μίλησε για την ανάγκη του να παραστεί στη σημαντική μέρα για την κόρη του. Αλλά στο να είναι ο ίδιος μέρος της ιστορίας. «Σιχαίνομαι την ιδέα του να χάσω μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία και να συνοδεύσω την κόρη μου. Φυσικά θα τη συνόδευα. Είναι μια ιστορική στιγμή. Θα ήθελα να είμαι μέρος της Ιστορίας», είπε. Μέρος της Ιστορίας και όχι της ζωής της Μέγκαν…

Η καρδιακή προσβολή

Πριν από σχεδόν μια εβδομάδα, ο Τόμας Μαρκλ υπέστη καρδιακή προσβολή. Αλλά βγήκε από το νοσοκομείο γιατί… είχε γάμο. Την Τρίτη, ένιωσε ξανά πόνους στο στήθος και ξαναπήγε στο νοσοκομείο. Και οι εξετάσεις έδειξαν, είπε, ότι η καρδιακή προσβολή είχε προκαλέσει σημαντική ζημιά. Και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Για όλα αυτά κατηγόρησε τον γιο του, Τομας Τζούνιορ. Ο οποίος, όπως αποκάλυψε το InTouch, είχε στείλει γράμμα στον πρίγκιπα Χάρι με το οποίο του ζητούσε να… παρατήσει την αδερφή του. Να μην κάνει αυτό που περιέγραψε ως το «μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων».

«Δεν είναι πολύ αργά, η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι σαφώς η κατάλληλη για σένα» έγραφε μεταξύ άλλων στην ανοιχτή επιστολή ο αδερφός της μέλλουσας νύφης. Λίγες μέρες μετά, βέβαια, τα… πήρε όλα πίσω και παρακάλεσε να τον καλέσουν στο γάμο.

Ποιος θα παραδώσει τη Μέγκαν τελικά;

Ιδού η απορία. Πρώτον, κανείς δεν ξέρει αν θα αλλάξει ξανά απόφαση ο πατέρας της. Δεύτερον, αν εκείνος δεν πάει έχει δώσει την «ευχή» του στη μητέρα της Ντόρια να την παραδώσει. Δεν θα είναι η πρώτη φορά σε βασιλικό γάμο που γυναίκα θα συνοδεύει τη νύφη, το είχε κάνει και η Βασίλισσα Βικτώρια αφού πέθανε ο σύζυγός της Άμπερτ.

Αν όμως η μητέρα της αποφασίσει να μην συνοδεύσει την κόρη της τότε υπάρχουν άλλες λύσεις. Και ήδη μπαίνουν στοιχήματα. Μια από τις πιθανότερες επιλογές (με 2 προς 1 στα στοιχήματα) το ρόλο να αναλάβει ο πατέρας του γαμπρού, πρίγκιπας Κάρολος. Ακολουθεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (με 5 προς 1), ο οποίος είναι και «κουμπάρος» του Χάρι.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που στοιχηματίζουν στο να μην συνοδεύσει κανείς τη νύφη. Και να περπατήσει μόνη της η Μέγκαν Μαρκλ.

Με πληροφορίες από Daily Mail και InTouch

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις