Site icon NewsIT

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φαντασμαγορικά γενέθλια και η ατάκα του Καρόλου που την έκανε έξαλλη!

22.04.2018 | 12:52
Βασίλισσα Ελισάβετ: Φαντασμαγορικά γενέθλια και η ατάκα του Καρόλου που την έκανε έξαλλη!

Με μια μεγάλη συναυλία στο Albert Hall, η βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της, το βράδυ του Σαββάτου. Στινγκ, Κάιλι Μινόγκ, Τομ Τζόουνς και Σάγκι, ήταν μερικά από τα μεγαλύτερα "αστέρια" της μουσικής, που τραγούδησαν για την μακροβιότερη μονάρχη στον κόσμο.

Στο φινάλε της βραδιάς, τον λόγο πήρε ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε στη βασίλισσα χρόνια πολλά. Αρχικά απευθύνθηκε σε αυτήν με τον όρο “μεγαλειότατη”, στη συνέχεια, όμως, την είπε απλώς… “μαμά”, γεγονός που εξέπληξε την Ελισάβετ, η οποία γούρλωσε τα μάτια της!
Όπως αναμενόταν, αυτή η στιγμή σχολιάστηκε εκτενώς από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που αναφέρουν πως η βασίλισσα ενοχλήθηκε έντονα με τις… δημόσιες τρυφερότητες του γιού της.

 

Γενέθλια… υπερπαραγωγή

Η συναυλία με τίτλο «Το πάρτι γενεθλίων της βασίλισσας» άρχισε στις 8:00 μ.μ και ολοκληρώθηκε στις 9:30 μ.μ (τοπική ώρα).
Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση από την οποία απουσίασε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ κατέφθασε απαστράπτουσα με χρυσαφί τουαλέτα και καλή διάθεση στον συναυλιακό χώρο.

 

Ανάμεσα στους πολλούς γαλαζοαίματους, που τίμησαν με την παρουσία τους την βασίλισσα, ήταν ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ο πρίγκιπας Άντριου με τις δύο κόρες του, Βεατρίκη και Ευγενία, η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της, σερ Τίμοθι Λόρενς και ο μικρότερος γιος της βασίλισσας, πρίγκιπας Εδουάρδος με την σύζυγό του, Σόφι κόμισσα του Ουέσσεξ και την κόρη τους, λαίδη Λουίζ.

https://www.youtube.com/watch?v=mES1pM29ysU

Φωτογραφίες Reuters/ Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version