Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου [vid]

βασίλισσα Ελισάβετ

Για πρώτη φορά στην ιστορία η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε πρώτη σειρά στην Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου.

Η 91χρονη βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε στο πλευρό της εκδότριας της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας.

Η παρουσία της κρατήθηκε μυστική μέχρι τελευταία στιγμή. Βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει το σόου και να παρουσιάσει το νέο βραβείο Queen Elizabeth II.

Για την εμφάνισή της στην πρώτη σειρά στην εβδομάδα μόδας επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο φόρεμα της Angela kelly και σακάκι με μικροσκοπικά Swarovski από ακουαμαρίνα.

Προκάλεσε αίσθηση το γεγονός πως η Anna Wintour επέλεξε να μη βγάλει τα γυαλιά της ενώ καθόταν δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Κάτι που παραβιάζει το εθιμοτυπικό και ο εμπειρογνώμονας William Hanson χαρακτήρισε ως αγένεια.

“Η βασίλισσα της μόδας συναντά τη βασίλισσα αλλά δυστυχώς έκανε λάθος. Ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι συνήθως άψογες, δεν ακολούθησε το εθιμοτυπικό. Τα γυαλιά ηλίου είναι αξεσουάρ για εξωτερικούς χώρους και θα πρέπει να αφαιρούνται πάντα σε εσωτερικούς χώρους ακόμα και αν είναι το σήμα κατατεθέν σου. Εκτός το ότι δεν χρειάζονται σε εσωτερικό χώρο, είναι και αγενές από τη στιγμή που κάθεται δίπλα σου η βασίλισσα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις