Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν ταξίδεψε στη Σκωτία

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν ταξίδεψε στη Σκωτία

Όλη η βασιλική οικογένεια ταξιδέψει εσπευσμένα στο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, αφού η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ κρίθηκε πως χρειάζεται συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Υπάρχει όμως μια απουσία: αυτή της Κέιτ Μίντλετον.

Η ανακοίνωση του παλατιού ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, σόκαρε τους πάντες. Το Μπάκιγχαμ δεν συνηθίζει άλλωστε τέτοιες ανακοινώσεις. Άμεσα, ο πρίγκιπας Κάρολος (διάδοχος του θρόνου) μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα βρέθηκαν κοντά στην 96χρονη μονάρχη. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αλλά χωρίς την Κέιτ Μίντλεντον στο πλευρό του.

Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση για την υγεία της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός Κέιτ Μίντλετον είχαν πάει τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λιούις στο σχολείο τους, για την πρώτη μέρα στα θρανία.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, που η Κέιτ Μίντλετον, που έχει άριστες σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, δεν βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία όπου τελευταία έχει αποσυρθεί η μονάρχης.

Έτσι, η Κέιτ παρέμεινε στο Γουίνδσορ, όπου μετακόμισαν πρόσφατα με τον Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις