Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν ταξίδεψε στη Σκωτία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλη η βασιλική οικογένεια ταξιδέψει εσπευσμένα στο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, αφού η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ κρίθηκε πως χρειάζεται συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Υπάρχει όμως μια απουσία: αυτή της Κέιτ Μίντλετον.

Η ανακοίνωση του παλατιού ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση, σόκαρε τους πάντες. Το Μπάκιγχαμ δεν συνηθίζει άλλωστε τέτοιες ανακοινώσεις. Άμεσα, ο πρίγκιπας Κάρολος (διάδοχος του θρόνου) μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα βρέθηκαν κοντά στην 96χρονη μονάρχη. Το ίδιο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αλλά χωρίς την Κέιτ Μίντλεντον στο πλευρό του.

Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση για την υγεία της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός Κέιτ Μίντλετον είχαν πάει τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λιούις στο σχολείο τους, για την πρώτη μέρα στα θρανία.

Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, που η Κέιτ Μίντλετον, που έχει άριστες σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ, δεν βρίσκεται στο κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία όπου τελευταία έχει αποσυρθεί η μονάρχης.

Έτσι, η Κέιτ παρέμεινε στο Γουίνδσορ, όπου μετακόμισαν πρόσφατα με τον Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η άλωση της Τριπολιτσάς έγινε για τους Τούρκους «η σφαγή του Μωριά» – Η ανάρτηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών
«Ο μουσουλμανικός τουρκικός πληθυσμός της χερσονήσου του Μοριά σφαγιάστηκε συστηματικά μεταξύ των ετών 1821 και 1830», λέει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών παραγράφοντας για ακόμα μια φορά την ιστορία και αναζητώντας απελπισμένα μια γενοκτονία που δεν έκαναν οι ίδιοι...
Χακάν Φιντάν
Σφοδρή δικαστική μάχη για την τεράστια αυτοκρατορία της Ντόλι Πάρτον - Απειλές και εκβιασμοί από τον ανιψιό της
Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της τραγουδίστριας και ανιψιός της κατηγορείται για «κλιμακούμενη εκστρατεία απειλών» με στόχο την περιουσία της - Το κρυφό ταξίδι στη Γερμανία
Η Ντόλι Πάρτον
Ουκρανία: Καπετάνιος σκοτώθηκε μετά από ρωσικό χτύπημα σε εμπορικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα
Κατά τη διάρκεια τεσσεράμισι ετών πολέμου πλήρους κλίμακας, οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει 1.054 ουκρανικές λιμενικές υποδομές και έχουν εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον 232 πολιτικών πλοίων
Ρωσική επίθεση σε πλοίο που μετέφερε καλαμπόκι ανοικτά της Οδησσού