Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η βασιλική οικογένεια την τίμησε σε ιδιωτική τελετή στο Μπαλμόραλ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η βασιλική οικογένεια την τίμησε σε ιδιωτική τελετή στο Μπαλμόραλ
Reuters

Οι γιοι του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χάρι και οι σύζυγοί τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν όλοι στα μαύρα στο κάστρο του Ουίνδσορ για να δουν το πλήθος λουλουδιών που άφησε ο κόσμος έξω από τις πύλες του κτήματος Berkshire, ως φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χάρι, αλλά και οι σύζυγοί τους, Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, χειροκροτήθηκαν έντονα, καθώς περπατούσαν μαζί στις πύλες του Κάστρου του Ουίνδσορ, τιμώντας την κληρονομιά της Βασίλισσας Ελισάβετ. Προς τιμήν της, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (10.09.2022) μια ιδιωτική τελετή κοντά στο Μπαλμόραλ, όπου  τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, θα τιμήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η αποψινή κοινή εμφάνιση σηματοδοτεί την πρώτη φορά που τα δύο ζευγάρια εμφανίστηκαν δημόσια μαζί, μετά την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στις 9 Μαρτίου 2020, λίγες εβδομάδες πριν από το lockdown.

Όλοι τους εθεάθησαν να κοιτούν τα λουλούδια και τις κάρτες που άφησαν πολίτες στο σημείο για την μνήμη της Βασίλισσας αλλά και να μιλούν με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κοντά στο κάστρο.

Ένας πολίτης που κατάφερε να μιλήσει λίγο στον Χάρι και την Μέγκαν είπε στη MailOnline: «Είναι υπέροχο να τους βλέπω μαζί. Ίσως μπορέσουν να επιστρέψουν σε μια σωστή σχέση».

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις